И така, две години по-късно… Доста от филмовите новини в последно време започват по този начин, доста от проектите бяха оставени на stand-by позиция, докато се съживи отново интересът на публиката към нещо различно от вируси и ваксини. И специално тази Анджелин притежава две сериозни… „различни неща“, които приковават (най-вече) мъжките погледи, тъй като тя щедро „черпи“ с тях, с останалите си вити форми и жизнерадостен розов… поглед към света в поредицата „Angelyne“ на Peacock.

Вижте един много нов и доста по-пълен трейлър.

Angelyne – the billboard queen!

Доста предизвикателна роля! И изглежда Еми Росъм се справя с лекота с тази задача – със сигурност ще получи възторжените аплаузи на почитателите на дръзката даровитост и умението ѝ да се представя за фриволната руса оживяла Барби, която иска да е известна „не с това, което прави, а с това, което тя самата е!“ Очевидно през 80-те години Лос Анджелис наистина се е нуждаел от Анджелин и нейната слава, далеч преди бум-а на популярните „звезди“ в социалните медии.

От новия трейлър става ясно, че историята ще бъде представена като „mockumentary“ – имитация на реалити-шоу с документален стил, но поредицата съвсем не е „истинската история“ на прочутата Анджелин – идеята е да се „изследва устремеността на една личност към преследване на мечтите ѝ за слава, независимо каква е цената за постигането ѝ“. Това уточнение дава шоурънърът на сериала Алисън Милър.

an-poster-20220430

Напомняме, че в актьорския екип на „Angelyne“ са още любимият ни Мартин Фрийман, Хеймиш Линклейтър, Майкъл Ангарано, Моли Ефраим, Филип Етинджър, Лукас Гейдж, Чарли Роу, Алекс Капровски и Дейвид Кръмхолц. Всички епизоди ще бъдат режисирани от Люси Черняк („Chambers“, „Wanderlust“ и „The End of the F***ing World“); създателят на „Mr. Robot“ Сам Исмаил е изпълнителен продуцент.

Премиерата на сериала е обявена на 19 май 2022 година. Let’s see!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *