Не искаме скиорите да ни разбират погрешно, още повече че и ние се включваме в тази категория (някои в по-голяма степен, други в по-малка), но нямаме търпение да свършва тази зима и да започне „онази другата”, на която можем да се наслаждаваме седнали на топло пред телевизора.

Всъщност то не остана много време – както вероятно знаете, премиерата на дългоочаквания трети сезон на „Игра на тронове” е в края на месеца, но винаги в края е най-трудно, особено когато се развихри рекламната кампания и отвсякъде изскачат интересни неща, като първия истински трейлър, който (най-накрая) видяхме миналата седмица, и който доста ни допадна, въпреки че беше само минутка, и успя да ни понадъха качествено.

Сега поредният ъпдейт, който получаваме, не е от подобен калибър, но въпреки това е интересен. Става въпрос за 12 плаката, представящи по-главните действащи лица – знаете, че и в романите на Мартин и в самия сериал броят на героите е почти неизброим.

Премиерата на трети сезон на „Игра на тронове”, създаден по първата половина на третия роман (озаглавен „Буря от мечове”) от поредицата „Песен за огън и лед” на Джордж Р. Р. Мартин, е 31 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *