Матю Вон
Матю Вон

Признаваме си веднага, че сме крайно невпечатлени от последните два филма в „Kingsman” поредицата, което сериозно разклати и вярата ни в Матю Вон, който (реално) не е правил хубав филм от 2014 г. Въпреки това имаме надежда за предстоящия „Argylle” поне заради страхотния актьорски състав.

Както споделихме преди няколко месеца, новият проект на Вон ще адаптира все още непубликувания едноименен роман на Ели Конуей. Предвид, че книгата още не е излязла, не се знаят и много подробности за сюжета и а наличната информация стига до нас троха по троха. Това, което знаем е, че „Argylle” ще се занимава с най-великия шпионин на света, който обаче има амнезия и е накаран да си мисли, че е писател, специализиращ в шпионския жанр.

Като първоначална идея звучи забавно, макар че тази работа с амнезията малко ни бие на сапунен сериал, но въпреки това виждаме как би могла да бъде използвана, за да създава забавни ситуации. Компанията на Вон MARV споделиха първи официални кадри под формата на една снимка и едно съвсем кратко видео, които можете да видите сега:


View this post on Instagram

A post shared by MARV (@marv_films)

hk-20220310

Определено имаме много въпроси за прическата на Хенри Кавил, но да речем, че ще я отдадем на амнезията. Чакаме с нетърпение да видим пълен трейлър, защото за момента не можем да спекулираме какъв точно ще е тонът на „Argylle”, а това ще бъде доста важно за това какво да очакваме и на колко да се надяваме. Засега ще изберем да запазим оптимистичен скептицизъм и ще съдим единствено решението филмът да бъде обявен като първа част от трилогия, защото многократно сме виждали колко „добре работят“ подобни планове.

Argylle” е режисиран от Матю Вон, а адаптираният сценарий е дело на Джейсън Фюкс („Жената чудо”). В главните роли ще видим Хенри Кавил, Самюел Л. Джаксън, Сам Рокуел, Брайс Далас Хауърд, Браян Кранстън, Катрин О’Хара, Джон Сина и Дуа Липа.

За момента няма обявена официална премиерна дата, но се очаква да е преди края на годината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *