„The Thing”

“Нещото” (1982) на Джон Карпентър е един от най-добрите хоръри и един от най-любимите ни филми въобще, затова не бяхме никак доволни от подготвяната в момента предистория, озаглавена „The Thing”, която даже няма благоприличието да си измисли собствено заглавие.

Честно казано, все още не знаем какво да мислим за филма, който вероятно ще се опита да поругае класиката или поне ненужно да извърти сюжета. От друга страна, първите официални снимки от снимачната площадка, представени от HitFix, не изглеждат никак зле и са съвсем в стила на „Нещото” – хем зверски студ, хем огнехвъргачки.

В „The Thing” участват Мери Елизабет Уинстед и Джоел Еджъртън, а действието се развива в норвежка станция на Антарктида, нападната от познатата ни вече „извънземна форма на живот”. Засега нямаме официално и финално мнение по въпроса за филма, а само притеснения и съмнения. Един качествен трейлър, обаче може да промени положението.

„The Thing”

„The Thing”

„The Thing”

„The Thing”

„The Thing”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

  1. До тук нищо интригуващо. Нека си участват жени, нали са "земна форма на живот" – така ещ имаме по разнообразни извращения. Всъщност освен огнехвъргачките, студа, все още, изобщо не ни грее! 😉

  2. Във филмите на ужасите жените могат да имат само една роля – секс сцена и произволни на брой сцени на пищящи претичвания пред камерата.

  3. Хех, като видях първата снимка и се сетих за един туит от вчера: "Абе някой помни ли как се казваше онова чернокожото момче от сериала Приятели?" 🙂

  4. Смятам, че снимките са ОК за подобен филм. Не съм очаквал друго. Както казахме и по-горе, нека да гледаме първия трейлър, пък ще видим. Иначе мисълта за този римейк не ми дава мира. Само се моля да не се получи нещо като "Whiteout" – боже, каква тъпня беше този филм. 🙁

    Също така, заставам твърдо зад тичащите пред камерата жени, стига да са голи и с големи цици. 🙂

    А това за "Приятели", те много ги ебаваха за липсата на чернокожи. Ама по-добре така, отколкото да изплякат някакъв абсолютно ненужен образ само за "цвеят". :))

  5. @Иван Х

    "Alien" е един от най-добрите хоръри ever! Разбира се, и една от най-добрите фантастики. Абе, въобще един от най-добрите филми.

    Да кажеш нещо за Рипли?!

  6. @V

    То и "The Descent" e супер як, а всички актьори в него са жени, ама ми се струва, че това са някакви изключения. Не че искам да робува на стереотипи. 🙂 Разбира се, че това са тъпотии!

    Единственият филм в който не трябва/ше да има жени е/беше "Властелина"!!!

  7. Дринов, в "Приятели" имаше една негърка, която дълго време беше гадже на Джоуи, а след това и на Рос. За мъже негри не се сещам…

  8. Във филмите на Уве Бол не участват негри. Затова ги обичам.

  9. Прилича на второразряден хорър от тия за ринене с лопата, няма лошо, но се казва "The Thing" все пак. 🙂