След последната ни новина, посветена на пълния трейлър (който между другото ни допада) на „Exodus: Gods and Kings” на Ридли Скот, не сме имали възможност да обърнем внимание на филма, въпреки че тук-там изскачаха някои любопитни неща около него, включително и едно изказване на Скот, което много ни зарадва, касаещо подхода му към разделянето на Червено море. По думите му, за тази сцена, която ще бъде ключова за филма (duh!), той ще търси „по-научно или естествено обяснение”, доколкото е възможно, разбира се. Дано подходът му е подобен и към целия филм.

А сега да преминем към конкретния повод за тази новина, който е дебютирането на два епични телевизионни спота и три нови, не особено добри постера – нещо не им се получават плакатите до момента. В допълнение към тях може да видите и две любопитни интервюта – едно с Ридли Скот и едно с Крисчън Бейл и Джоел Еджертън.

ТВ спотове

Интервюта

Ето и споменатите плакати.

плакат

плакат

плакат

Режисьор на „Exodus: Gods and Kings” е Ридли Скот, а в ролите са Крисчън Бейл, Джоел Еджертън, Арън Пол, Джон Туртуро, Сигорни Уивър, Голшифтех Фарахани и Бен Кингсли.

Премиерата е 12 декември 2014.

Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Сега едни ще кажат, че басът е спечелен от Наум, а други – от Касабов. 😀