Еднa от най-любимите ни продуцентски компании A24 обединяват сили с XYZ Films за да продуцират следващия филм на неуморния Панос Косматос. Последните са работили в различна степен с режисьора и по двата му предишни филма „Beyond the Black Rainbow” и „Манди”.

Новият проект е озаглавен „Nekrokosm” и е описван като сюрреалистичен фентъзи кошмар. Няма много подробности за сюжета, но е известно, че действието ще се развива сред дълбините на странна галактика, в която двамата влюбени ще бъдат разкъсвани между своята любов и желанието им да оцелеят насред извънземно нашествие.

Имайки предвид визуалния стил на Панос Косматос и какво сме виждали в предишните му филми, тук определено може да ни очаква нещо откачено и много странно. Фантастичният елемент и свободата на въображението със сигурност ще изиграят много важна роля във формиране на въпросния стил.

Идеята за „Nekrokosm” е на самия Косматос, а по сценария в момента работи Меган Хуанг (новият прочит на „Shogun”, „Counterpart”). A24 са се нагърбили с международното разпространение, а Нейт Болотин ще се включи като продуцент от името на XYZ Films.

Филмът е все още в много ранен етап на разработка и със сигурност ще отнеме повече от година преди да имаме удоволствието да го видим. Преди това обаче ще можем да се насладим на още нещо от Панос Косматос, който се е включил като режисьор в антологията „Cabinet of Curiosities” на Гийермо Дел Торо.

Това определено е режисьор със собствен неподправен стил и очакванията могат да бъдат прекалено големи, дори и само след два филма зад гърба си. Стискаме палци да се получи качествен и уникален краен резултат, който да задоволи очакванията. Докато чакате, можете да си припомните ревюто ни за „Манди” и да разберете за какво говорим. Със сигурност ще следим за бъдещо развитие по темата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *