До този момент не сме ви представяли дебютния филм на младата режисьорка Кейт Долан, но е време да поправим тази грешка. „You Are Not My Mother” беше част от официалната селекция на международния филмов фестивал в Торонто през миналата година и разказва историята на тийнейджърката Чар. Един ден майка ѝ просто изчезва, а след като се появява няколко часа по-късно, вече не е същата.

Първоначалните ревюта на филма са повече от положителни и кинокритиците са изказват изключително ласкаво за дебюта на Долан. Очевидно „You Are Not My Mother” се движи по границата между свръхестественото и психическото заболяване, като също така се потапя дълбоко в дебрите на ирландския фолклор. Трейлърът загатва за зловещи тайни и ужасяващи истини, които се простират повече от едно поколение.

Вижте и самата реклама:

Въпреки ниския бюджет, с който Кейт Долан е разполагала, си личи, че е опитала да създаде страховита и напрегната атмосфера, която най-вероятно ще възпламени с още по-неочакван обрат. Филмът, както би казал един наш читател, определено има потенциал и със сигурност ще му хвърлим око, когато дебютира след около месец.

Ето и официалното описание на „You Are Not My Mother”:

Седмица преди Хелоуин немощната майка на Чар Анджела изчезва. Всичко, което е оставила след себе си, е празна кола насред пусто поле. Тя внезапно се появява на следващата вечер в имението им в Северен Дъблин. На Чар и нейната баба Рита веднага им става ясно, че нещо не е наред. Анджела може да изглежда и да звучи като преди, но нейното поведение става все по-непостоянно и плашещо, сякаш е заменена от зла сила. Нощта на Хелоуин наближава и Чар трябва да изрови всички мрачни тайни на своето семейство ако иска да научи истината около изчезването на своята майка. А това означава, че може да я загуби завинаги.

Вижте и официалния плакат на филма:

you-are-not-my-mother-poster-20220225

You Are Not My Mother” е написан и режисиран от Кейт Долан. В ролите ще видим Хейзъл Дюп, Каролин Бракен, Джейд Джордан, Пол Райд, Кати Уайт и други.

Филмът ще дебютира в избрани кина и по дигиталните платформи на 25 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *