Джон Карпентър

За екранизирането на романа на Джон Маркс „Fangland” се говори вече почти две години. Информацията, с която разполагахме до момента бе, че двукратната носителка на Оскар Хилъри Суонк се интересува от ролята на Еванджелин Харкър – амбициозна продуцентка на телевизионно предаване подобно на „60 Minutes”.

Сега от ComingSoon хвърлят нова светлина върху проекта като съобщават, че легендарният хорър режисьор Джон Карпентър е нает от „Blumhouse Productions” да оглави проекта. Филмът разказва за продуцентката на най-успешното телевизионно предаване в историята на Съединените щати, Еванджелин, която е изпратена в Трансилвания, за да разследва историята на известния румънски криминален бос Ион Торгу. Както можете да се досетите, Еванджелин получава нещо много повече от история.

Общо взето тази модерна интерпретация на Дракула ни звучи като отличен материал за Карпентър и силно се надяваме с него и с предстоящия психологически трилър „The Ward”, той да успее да се завърне в познатата ни от миналото форма и да се реабилитира за последните 15 години, през които единственото заслужаващо си нещо, което сме видели от него, е страхотната новела „Cigarette Burns”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments