Динозаврите се завръщат! И не, нямаме предвид възкресените емблематични мезозойски създания, а ветераните Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф Голдблум, които ще бъдат отново заедно на екран като докторите Алан Грант, Ели Сатлър и Иън Малкълм за първи път от оригиналния „Джурасик парк“ на Стивън Спилбърг от далечната 1993 г. Разбира се, тази информация не е нова, но сега за първи път получаваме официално визуално потвърждение в току-що дебютиралия трейлър на „Джурасик свят: Господство“ („Jurassic World: Dominion“).

Първата реклама на филма ни отведе 65 млн. години назад във времето, когато динозаврите владееха Земята, а сега е време да видим как те отново ще си върнат господството, след като бяха пуснати на свобода в края на „Джурасик свят: Рухналото кралство“. Също така, трябва да отбележим и че наред с динозаврите и споменатите по-горе ветерани, в „Джурасик свят: Господство“ главните действащи лица продължават да бъдат Крис Парт и Брайс Далас Хауърд – да не се учудите, когато ги видите да се появяват тук-там и да ви развалят кефа. Спокойно, шегуваме се (или пък не?). Вижте.

Why do they always have to go bigger? Като фенове на поредицата, ние сме доволни. Макар и да напомня други епизоди, виждаме динозаврите в нова среда, което ни радва достатъчно. А завръщането на Грант, Сатлър и Малкълм няма как да не ни изпълва с кеф. Нямаме търпение и за гиганотозавъра. Не очакваме наистина добър филм, но би могло да се получи наистина приятно дино-развлечение, което ще ни е напълно достатъчно.

В допълнение вижте и дебютиралите специални три ТВ спота, обвързани с Олимпийските игри…

…както и обединяващия:

…плюс най-новия постер:

JW3_INT_DIGITAL1SHEET_ARCADIA_BLOCK_TT_OV

Режисьор на „Jurassic World: Dominion“ е Колин Тревъроу („Safety Not Guaranteed”, „Джурасик свят“), който е сценарист заедно с Емили Кармайкъл („Огненият пръстен: Революция”). Продуценти са Франк Маршал и Патрик Кроули, а изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Александра Дербишир и Колин Тревъроу. В ролите са Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Джъстис Смит, Сам Нийл, Лора Дърн, Джеф Голдблум, Даниела Пинеда, Джейк Джонсън, Омар Сай, Б. Д. Уонг и Изабела Сърмън. Компания ще им правят още Скот Хейз, Мамуду Ати, ДеУанда Уайз, Дичън Лекмън и др.

Премиерата е на 10 юни 2022.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Явно хората в тоя свят са забравили, че са измислили оръжията, има няма 10000 години по рано и са ги осъвършенствали малко, за това време, та даже са прекратили съществуването на някои видео с тях. Ама кеч да става

  2. Всеки филм има потенциал да не е хубав. Този не прави изключение.