Дали има нещо по-хубаво от галещите слънчеви лъчи? Особено когато посрещаме първия ден от нова година? Може би нарочно си оставихме тази филмова новина за прекрасно слънчево настроение, свързано с ваканция на заможно семейство в Мексико, именно за днешния ден – за да започнем 2022 с хубаво настроение и обещание за партньорство между талантливи актьори.

Тим Рот е огрян от слънцето в първите официални снимки на драмата „Sundown“, която имаше своята успешна премиера във Венеция през септември, а разпространението ѝна кино предстои в първия месец на новата година. Сценарист и режисьор е Мишел Франко, познат с филми като „New Order“, „Chronic“, „April’s Daughter“, „Después de Lucía“, „Los Herederos“. Партньори на Рот в актьорския екип са Шарлот Генсбур, Язуа Лариос, Хенри Гудман, Албертин МакМилан и Самюъл Ботъмли. Рот и Генсур са в ролите на Нийл и Алис Бенет, чието пътешествие е прекъснато от инцидент, а напрежението в семейството осезаемо се увеличава. Може да се очакват предателства, а също и шеметни гледки – очевидно е, че Мексико зарежда сюжета с особена енергия…

sundown-tim-roth-still-2 SUNDOWN-still-tim-roth

През новата 2022 година почитателите на Тим Рот ще имат възможност да го видят не само в тази драматична семейна история – съвсем скоро са приключили снимките на криминалния екшън „The Jesuit“, в който Рот участва, а трилърът „Resurrection“ на Андрю Симънс в момента е във фаза постпродукция, както и поредицата на Marvel „She-Hulk“, където отново ще го видим в ролята на Abomination.

Sundown“ ще бъде разпространен в САЩ в избрани киносалони и онлайн от 28 януари 2022 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *