Новата година вече е тук и с нея – неминуемото приближаване на много проекти, за които чакаме от доста дълго време. Един от тях със сигурност е „Peacemaker“ – сериалът, който ще продължи историята на героя на Джон Сина от миналогодишния „Отрядът самоубийци“. Макар филмът да направи сравнително малко пари в боксофиса (естествено, „сравнително малко“ само за комиксов филм) – 167 млн. долара, все пак предполагаме, че феновете му и особено на Джеймс Гън ще проявят интерес към проекта.

Припомняме, че „Peacemaker” е първият телевизионен сериал, който директно се връзва с филмовата вселена на DC Comics и ще разкаже историята на Миротвореца, който е известен с това, че ще убие всеки, който се изпречи на пътя му в името на мира. Истинското име на Миротвореца е Кристофър Смит и сериала ще ни покаже повече от неговия характер, като отношенията му с баща му и това как се чувства спрямо мисията си.

Сегашният трейлър обаче, излизащ броени дни преди премиерата на сериала, иска само и единствено да ни напомни, че това е творение на Джеймс Гън и съответно можем да очакваме всичко, което очакваме от режисьора – инфантилен и насилствен хумор, рокенрол, стрелби и ексцентрични герои. А какво друго му трябва на човек януари месец, докато още се опитва да осъзнае, че още една година се изплъзна между пръстите ни?

Вижте новия „red band” трейлър на „Peacemaker” сега:

Новият трейлър се опитва да ни покаже повече от второстепенните герои, които ще заобикалят Миротвореца в това му приключение, както и основните черти на характера му – той е самовлюбен, глупав и в постоянно добро настроение, вероятно защото постоянно има възможност да прави това, което обича – да убива хора в името на мира. Виждаме и първата отявлена препратка към филмовата вселена на DCEU със споменаването на Жената чудо. И макар че сме сигурни, че нейно появяване няма да има, се чудим дали някои от много другите герои, с които се срещнахме миналото лято, няма да направи някое кратко появяване, най-вече с идеята да отвори мост за други подобни сериализирани приключения.

Peacemaker” е написан от Джеймс Гън, като той е режисирал и пет от осемте епизода, включително пилотния. В главните роли ще видим Джон Сина, Стийв Аги, Даниел Брукс, Робърт Патрик, Дженифър Холанд и Фреди Строма.

Премиерата на първите три епизода ще бъде на 13 януари в плаформата HBO Max.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. За също създателите на този сериал са решили че включването на черен хипопотам сред актьорите е добра идея?