Maybe this isn’t the story we think it is.

Warner представиха нов пълен трейлър на „Матрицата: Възкресения“ („The Matrix Resurrections“), който, не бихме казали, че дава някакви конкретни отговори за това, което ни очаква (и като история, и като качества), но хвърля малко повече светлина върху нещо, от което доста хора се оплакваха – повторението на сюжетни и визуални елементи от първия филм (а и от двете продължения). Общо взето, окончателно става ясно, че (и) това déjà vu е важна част от историята. Също така, трейлърът затвърждава усещането, че връзката между Нео и Тринити ще е един от най-важните емоционални и наративни елементи на филма.

Според официалния синопсис „Матрицата: Възкресения“ е продължение на историята, започнала в „Матрицата“, и събира отново Киану Рийвс и Кери-Ан Мос като иконичните Нео и Тринити. Филмът разширява тяхната история, като смело се връща в Матрицата и навлиза още по-дълбоко в заешката дупка. Ново умопомрачително приключение със забележителен екшън и епични мащаби, ситуирано в познат, но въпреки това по-провокативен свят, където реалността е по-субективна отвсякога и всичко, което се изисква, за да видиш истината, е да освободиш ума си.

Освободете вашия и вижте новия трейлър:

I still know Kung Fu. Но също така и I still don’t know how to act. И молим, спестете ни „праведното“ си възмущение и определенията какви сме, за какви се мислим и как смеем да коментираме способностите на „великия“ Киану. Не за друго, знаем си, че сме зле, спокойно.

Що се касае цялостното ни усещане за трейлъра, като че ли предишният ни допадна малко повече, при все че тук има повече (и по-успокоителни) неща за историята. В крайна сметка любопитни сме да видим какво се е получило и наистина искаме „Матрицата: Възкресения“ да бъде качествен филм. Едва ли е реално да се надяваме да е на нивото на първия, но поне да е над „Презареждане” и „Революции” – потенциала го има и наистина ще е жалко да ни сервират поредното разочарование.

Вижте и едно кило постери.

matrix_resurrections_ver2_xlg matrix_resurrections_ver3_xlg matrix_resurrections_ver4_xlg matrix_resurrections_ver5_xlg matrix_resurrections_ver7_xlg matrix_resurrections_ver8_xlg matrix_resurrections_ver9_xlg matrix_resurrections_ver10_xlg matrix_resurrections_ver11_xlg matrix_resurrections_ver12_xlg matrix_resurrections_ver13_xlg matrix_resurrections_ver14_xlg matrix_resurrections_ver15_xlg matrix_resurrections_ver16_xlg

Режисьор на „Матрицата: Възкресения“ („The Matrix Resurrections“) е Лана Уашовски, която е и сценарист наравно с Александър Хемън („Love Island“) и Дейвид Мичъл („Облакът Атлас“). В ролите са Киану Рийвс, Кери-Ан Мос, Джейда Пинкет Смит, Нийл Патрик Харис, Яя Абдул-Матийн II, Ламбер Уилсън, Даниел Бернхард, Джесика Хенуик, Прианка Чопра, Тоби Онвумере, Брайън Дж. Смит, Ерендира Ибара, Андрю Калдуел, Елън Холман, Джонатан Гроф, Кристина Ричи и др.

Премиерата на филма е предвидена за 22 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Трейлърът е много добър, и ако няма джендъри във филма, ще има голям успех!
    Обаче момичето със синята коса е за притеснение, че могат да я изкарат лесбийка или безполова, при това без въобще да има нещо общо със сценария!
    Видно е, че ще си имаме и женски агент! Сигурно няма да е Смит, а Джоунс! Ха-ха!

  2. …какво му имаше на Презареждане и Революции…много си бяха хубави, като изключим Ан Мос, трябваше да му изберат малко по -симпатична жена…

  3. Съдейки по нивото на постерите не съм оптимист за високо ниво на филма 😀 . Разбира се, живот и здраве, ще се гледа на голям екран- единствено заради носталгията…

    1. Видяха, че филмите на Киану отново се гледат и сигурно е имало готов сценарий от години. И сега е момента да се възползват 🙂

  4. Всеки филм има потенциал да не е хубав. Този не прави изключение.