Макар сериозно да се стараят, горките хорица в Apple TV+ имат още много работа, ако амбициите им продължават да са привличане на вниманието на милиони абонати и съревнование с най-големите. Вярно, позицията им е на 8 място от 12-те най-популярни стрийминг-канали, но разликата между тях (около 19 милиона) и Netflix (213 милиона) е повече от впечатляваща!

В опит да работи за промяна на тази реалност, екипът на Apple TV+ е ангажирал Алфонсо Куарон, който ще е сценарист, режисьор и продуцент на нова телевизионна поредица, озаглавена „Disclaimer“. Според информацията от THR, в главните роли на подготвяния сериал ще влязат неотразимата Кейт Бланшет и страхотния Кевин Клайн (когото не сме виждали от известно време на екран).

В основата на сюжета на „Disclaimer“ е едноименният роман на Рене Найт, в който е разказана историята на разследващ журналист (Бланшет), изградила кариерата си благодарение на репортажи за различни прегрешения на големи институции. В един момент обаче реалността се обръща срещу нея – в дома ѝ се появява книга, в която самата тя играе главната роля, а сюжетът разкрива най-мрачната ѝ тайна. Както може да се предположи, в ролята на автора на тази книга ще влезе Кевин Клайн.

Уважаваме безкрайно професионализма, чара, майсторството и неустрашимия експериментаторски дух и на трите главни движещи сили в творческата подготовка на този нов сериал – фактът, че са притежатели на най-желаната Оскарова статуетка може да е благоприятно обстоятелство за абонатите на Apple TV+, но и без тази допълнителна „декорация“, трите имена говорят достатъчно красноречиво на всеки киноман!

Няма конкретен срок за готовност на сериала, очакваме да се появи в следващите няколко години.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *