Първият ден от предпоследния месец на 2021 поднесе нова изненада за всички едновремешни фенове на Star Wars и за „новите“ почитатели наThe Mandalorian. В духа на поредицата на Disney+, която успя да привлече към домашните екрани феновете не толкова на безстрашния воин със специални умения, колкото на малкото същество от народа на Йода, мулти-милионната и вечно ненаситна компания изпълнява едно от отдавнашните си обещания – за самостоятелна история, посветена на най-прочутия наемник в историята на нашата и всички известни съседни галактики, Боба Фет.

И макар Темуера Морисън да изглежда леко изнурен от годините, няма да изненадаме никого като кажем, че много се радваме да го видим отново в познатата броня в „The Book of Boba Fett“.

В очакване да ни бъдат разкрити още тайнствени детайли от миналото на Боба Фет, тук го виждаме в компанията на друг негов колега – умелата, „елитна убийца“ Фенек Шанд, с която се запознахме за първи път в „The Mandalorian“, спасена и „подсилена“ благодарение на кибернетиката. Ето какво гласи официалният кратък синопсис на новата поредица, посветена на Боба Фет:

The Book of Boba Fett“ е вълнуващо приключение в света на Star Wars, в което легендарният наемник и неговата колега Фенек Шанд кръстосват „подземния свят“ на галактиката и се завръщат в пясъците на Татуин, за да предявят претенции към територията, управлявана някога от Джаба Хътянина и неговия престъпен синдикат.

Трейлърът изглежда достатъчно интригуващо, за да създаде съспенс – дали сериалът ще се окаже толкова успешен ход, колкото беше „The Mandalorian“. Темуера Морисън и Минг-На Уен изглеждат подобаващо страховити в броните си, но с тези грозни мутри около тях не се съмняваме, че ще им се наложи да прилагат сериозен набор от убийствените си умения. Изпълнителните продуценти на „The Mandalorian“ ще влязат в същата роля и за „The Book of Boba Fett“ – Джон Фавро, Дейв Филони, Катлийн Кенеди и Колин Уилсън, като в компанията им се включва и Робърт Родригес. Той, Фавро и Филони си поделят режисьорските задължения, като към тях ще се включи и щерката на Рон Хауърд – Брайс Далас Хауърд, която вече беше режисьор на един-два мандалориански епизода. Оператор на новата авантюра е Дийн Кънди („Jurassic Park“, „The Thing“).

Така както се придвижват нещата в света на Star Wars, много е вероятно скоро да се появят новини и за обещаните сериали „Ashoka“ и „Rangers Of The New Republic“. Disney+ обещават, че премиерата на „The Book of Boba Fett“ ще бъде на 29 декември 2021 – да видим как ще бъде приет от публиката.

bfpp220212202 bfpp120212202

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. „И макар Темуера Морисън да изглежда леко изнурен от годините“ …… пак добре изглежда, все пак Сарлака го е джвакал.
    Екстра изглежда всичко, само тая мадама, помощницата му ми е трън в очите. Много НЕ практичен ефект ми внася в цялата атмосфера.