„Такъв е животът”

Играта приключи. Благодарим на всички участници. Тениски на „Такъв е животът” си спечелиха Ивайла Станимирова, Стела Маразова и Георги Стефанов. Честито! Ще се свържем с тях, с подробности как да получат наградата.

От 10 декември предпремиерно в кината можете да гледате най-новата романтична комедия с участието на Джош Дюмел и Катрин Хайгъл „Такъв е животът”.

По този повод „Александра Филмс” дават шанс на нашите читатели, които са почитатели на този жанр, да спечелят три двойки тениски от филма – за себе си и своята половинка.

Спечели тениска „Такъв е животът”

И понеже наградата е двойна, за да спечелите този път трябва да дадете и двоен отговор на следния въпрос:

С кои два сериала Джош Дюмел и Катрин Хайгъл добиват популярност?

Джош Дюамел с „Лас Вегас”
Катрин Хейгъл с „Анатомията на Грей”

Холи Беренсън (Катрин Хайгъл) е собственик на бутиково кафе, за което си мечтае да превърне в шикозен ресторант, а Ерик Месър (Джош Дюмел) е обещаващ режисьор на спортни програми по националната телевизия. След провала на уредената от приятелите им среща, единственото, което ги свързва е фактът, че взаимно не се харесват, както и любовта им към тяхната кръщелница, Софи. След внезапната смърт на родителите на Софи, Холи и Ерик се оказват нейни единствени настойници и животът им ще се промени напълно…

Официалната премиера на филма е на 17.12.2010.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Само да кажа,че трябва да се казва Джош Дюамел,а не Джош Дюмел.

  2. Е, щом в "Паралели" го пишат Дюамел, значи е така. Тттррррррт!

    По принцип не съм специалист по имената, но точно този човек се казва Дюмел. Виж транскрипциите на името му, чуй и в тубата как му го казват когато гостува на някое предаване, въобще поразрови се малко. Ако откриеш някъде където е Дюамел, дай линк и веднага ще го сменя.

    За Катрин Хайгъл няма ли да кажеш, че е Хейгъл?