Изпаднахме в абсолютен възторг още в първия момент, в който видяхме най-ранните промоционални кадри, показващи Лили Джеймс и Себастиан Стан в ролите на Памела Андерсън и Томи Лий в минисериала сериала на Hulu „Pam & Tommy”. Сега с радост споделяме и първия тийзър за сериала, който само потвърждава първоначалните ни впечатления, че това ще е проект, който ще си струва да бъде проверен дори само заради невероятната трансформация на двамата си главни актьори.

Всъщност, външният вид на Джеймс и Стан, който е наистина безупречен, може да не е единствената причина човек да прояви интерес към проекта. Припомняме, че „Pam & Tommy” ще разкаже историята на скорострелния брак на Андерсън и Лий и най-вече как те си правят секс запис на медения си месец, който по-късно е откраднат от дома им, продаван по пощата на всеки заинтересуван и в крайна сметка пуснат в интернет, където се превръща в практически първото „viral“ видео.

Вижте трейлъра сега:

За наша изненадата всъщност много харесваме този тийзър. Тонът ни допада много, заради мрачния си, направо хаплив хумор, изпод който обаче се прокрадват нотките на важни дискусии, които явно проектът ще зачекне през призмата на сатирата. Неописуемо добрата работа на екипа по грима и прическите щеше да ни накара да обявим веднага бъдещ победител в надпреварата за „Оскар“, ако говорехме за филм. Естествено, визираме Себастиан Стан и Лили Джеймс, но и Сет Роугън и най-вече Ник Оферман изглеждат просто невероятно. Самият факт, че тийзърът е монтиран по интересен начин, който не е просто стандартния формат за трейлър ни показва, че създателите имат определена визия за целия продукт и искат да я предадат на публиката.

Дори повече от визията обаче, ставаме все по-любопитни всъщност за дълбокото превъплъщение на актьорите. Лили Джеймс особено сме свикнали да я гледаме основно в сладникави роли на добро и нескандално момиче и ще ни бъде много интересно да я видим тук както в по-дивите, но така и в по-чувствителните моменти на Андерсън, каквито трейлъра загатва, че ще има.

Pam & Tommy” е режисиран от Крейг Гилеспи („I, Tonya”), написан от Робърт Сийгъл („The Wrestler”) и Д. В. Девинсентис („American Crime Story“). В главните роли са Лили Джеймс, Себастиан Стан, Сет Роугън, Ник Оферман, Тейлър Шилинг, Андрю Дайс Клей, Пепи Сонуга, Можан Марно и Спенсър Гранис.

Първия епизод ще бъде пуснат в платформата на Hulu на 2 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Без значение дали проектът ще е успешен или не, първо – ще се гледа задължитлено и второ – това е един от най-добре построените трейлъри евър! Чакам с нетърпение!

  2. Looks… pretty watchable. A Лили Джеймс в ролята е почти wow. И все пак: ще се гледа основно заради жестокия Ник Оферман и въпреки лекето Сет Роугън.

    1. Като видя Памела не ти ли се доправи нещо 🙂

  3. Брей, това е било сериал?! Ако беше филм, тогава щеше да ми хване интереса! Обаче сериал, който се върти около секс филма на Памела и Томи Лий, ще е особено трудно за разпределяне в 8 епизода! Освен ако не го разтеглят като локум! Ха-ха!

    Все пак Лили Джеймс изглежда страхотно и ми е любимка, та ще му хвърля едно око!