Има моменти, в които разбираме, че досега в живота ни е липсвало нещо, от което дори не сме подозирали, че имаме нужда, и рязко ни става ясно какво сме изпускали. Такъв е случаят с невероятните и леко шокиращи първи промоционални снимкиот новия мини-сериал на Hulu „Pam & Tommy”, където Лили Джеймс и Себастиан Стан ще се превърнат в Памела Андерсън и Томи Лий.

Pam & Tommy” ще разкаже за дивата 1995 година, когато Памела Андерсън и Томи Лий се запознават и 96 часа по-късно се женят. Памела тогава е на върха на славата си, заради ролята си като Си Джей в „Спасители на плажа“ (тук правим кратка пауза, за да може много от вас да се върнат носталгично към онези кадри… продължаваме), а Томи Лий е известен с хаотичния си рокенрол начин на живот като барабанист на скандалната група Motley Crue. Само с брака си те моментално стават любимци на таблоидите, а не много след това си правят домашен секс запис, който е откраднат от дома им и качен в интернет, където се превръща практически в първото viral видео.

Без много да се бавим още, предлагаме да видите неразпознаваемите Лили Джеймс и Себастиан Стан в ролите, а към тях се включва и Сет Роугън като Ранд Готие, човекът, който краде и продава знаменитата секс касета и който, по собствените думи на Роугън, „съвсем не е толкова cool, колкото колегите си“.

pamrtommy-22 E0108iWVcAMSRv8 pam-11 E00e54NVUAEgScm

За който някога се е съмнявал какво значение може да има костюмът, гримът и прическата, ето го безспорното доказателство – разликата между Пепеляшка и Памела Андерсън. Признаваме, че не разбираме за кого е този сериал, който Hulu са замислили – не познаваме никого, който все още е огромен фен на Памела Андерсън или пък не-иронично фен на Motley Crue. И да, цялата история за брака, сватбата след 96 часа и секс записа могат да бъдат забавни вероятно като за филм, но по-скоро не виждаме да запълни цели 8 епизода. Въпреки това обаче след като станахме свидетели на тази разбиваща визия от главните действащи лица, вероятно ще хвърлим един поглед поне началото на сериала, най-малкото, за да продължим да зяпаме от удивение, както направихме първия път, когато видяхме тези снимки.

Pam & Tommy” е режисиран от Крейг Гилеспи („I, Tonya”), написан от Робърт Сийгъл („The Wrestler”) и Д. В. Девинсентис („American Crime Story“). Към Джеймс, Стан и Роугън се присъединяват Ник Оферман, Тейлър Шилинг, Андрю Дайс Клей, Пепи Сонуга, Можан Марно и Спенсър Гранис.

Сериалът е започнал снимки преди броени дни, така че за момента премиерна дата не е обявена.

pamrtommy-original

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Признавам си, Лили Джеймс изобщо не можех да си я представя като Памела. Себастиан да, след I, Tonya може да направи всичко предполагам.