Оригинален трилър в шест части са подготвили за среща със зрителите Sundance Now and AMC+. Заглавието е „Close to Me“, а в главните роли са Кони Нилсен и Кристофър Екълстън. Колегите отвъд океана описват историята като психологическа драма, създадена по едноименната книга на Аманда Рейнолд от 2017, която основна отличителна черта е умелото нагнетяване на напрежението и специфичната гледна точка, през която е пресъздаден разказът за събитията.

Главната героиня в „Close to Me“ претърпява злополука и губи спомените си в продължение на последната една година от живота си. Тя се бори да събере парчетата, които са останали в съзнанието ѝ, но в същото време открива, че животът ѝ съвсем не е така съвършен, както изглежда – и че някой ще направи всичко възможно, за да скрие от нея ужасна тайна…

Уважаваме много и Кони Нилсен, и мистър Екълстън и да проследим партньорството им в изпълнен с недоизказани тайни трилър би било удоволствие.

Сценарист на „Close to Me“ е Анджела Пел („Snow Cake“, „Gifted“), с режисурата се е ангажирал Майкъл Семюълс („The Windermere Children“, „The Missing“, „Any Human Heart“), а продуценти са All3Media. Поредицата вече е на екран във Великобритания и The Guardian са обявили, че очакват появата на всички епизоди, за да ги „биндж“-нат своевременно.

Премиерата на сериала в САЩ е предвидена за 16 декември, като всяка седмица ще излиза по един епизод, което означава, че финалът може да се очаква на 22 януари 2022. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *