Пол Верховен

Последният път, когато чухме нещо за един от най-големите ни любимци Пол Верховен, в интервю пред MTV той заяви, че работи по проект, който е „ситуиран през 1914 г.” и става въпрос за екранизиране на видео игра.

Сега от Slashfilm съобщават, че в ново интервю дадено за холандското телевизионно шоу „Zomergasten”, Верховен е заявил, че работи по още една екранизация, този път на романа на Луи Куперъс озаглавен „De stille kracht” („The Hidden Force”). И че сценарист на проекта ще бъде честият му сътрудник (за последно в „Черната книга”) Герард Сьотеман.

По думите на самия Верховен (грубо преведени от холандски през английски) във филма ще става въпрос за „бунтовници срещу колониалното управление, появата и възхода на ислямския фундаментализъм, отношенията между хората, изневярата и психичните способности. История за неща, които не разбираме, но се случват.”

Според „Slashfilm” Пол Верховен е искал да направи този филм още през 70-те, но не е успявал заради големия му бюджет. Ако сега нещата му се получат, това със сигурност ще бъде следващият му филм.

На нас ни звучи прекрасно. Всичко от Верховен ни звучи прекрасно, само дето знаем, че той е един от онези режисьори, чиито проекти имат неприятното свойство да не се реализират – имаме плакат на „Crusade” с участието на Арнолд Шварценегер, който доказва това – и няма да бързаме да се радваме.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. Звучи мно'о интересно, но дори и да звучеше тъпо, пак щях да го гледам, 'щото Верховен е някак върховен.

  2. Пол Верховен е гений! Обожавам всичките му филми. "Showgirls" – особено режисьорската версия – е истински култ!

  3. Верно ли бе?

    Престъпник. :)))))))

    Предлагам гледане у нас. И без това все се чудим к'во да зяпаме. Има ли навитаци?

  4. Че съм малък, малък съм, но 18 имам от години. Мислех да пратя сканирана личната си карта, но мама ми каза, че не мож… ох мамка му, издадох се!

  5. Каждому Привет! Заходите на SergTovar SergTovar – Первый интернет магазин автонаполняющихся сайтов для заработка. Постоянным покупателям скидки. Партнёрская программа.