За най-запалените киномани у нас името на Натали Бианкери не е непознато – нейният дебютен филм „Среднощно“ („Nocturnal“) участваше в международния конкурс на 24-тия София Филм Фест и журито ѝ присъди своята Специална награда. А вторият ѝ филм „Wolf“ е представен като проект на 15-ото издание на копродукционния пазар София Мийтингс 2018, където получава Голямата награда „Дани Лърнър“ на София Мийтингс, връчена от филмовото студио „Ню Бояна“.

След премиерата на „Wolf“ в Торонто в средата на септември, сега е време да видим трейлър, в който Джордж Маккей и Лили-Роуз Деп си партнират по доста предизвикателен начин.

Джордж Маккей е сред актьорите, които през годините упорита работа доказват, че могат да използват способностите си в различни жанрове, както и в различни по мащаб (и престиж) продукции. Сякаш киноспецовете му обърнаха по-сериозно внимание, след като се появи в „1917“ на Сам Мендес, а в случая Бианкери разчита на неговата дързост и хамелеонски подход да пресъздаде нейната история на екран.

Ето какво гласи официалният синопсис:

С вярата, че той е вълк, затворен в човешко тяло, Джейкъб (Джордж Маккей) яде, спи и живее като вълк, което шокира семейството му. Изпратен в специална клиника, Джейкъб и останалите пациенти, които имат усещането, че истинската им същност е животинска, са подложени на екстремни форми на терапии за „лечение“. Когато той среща тайнствената дива котка (Лили-Роуз Деп), приятелството им се развива в неустоимо привличане, а Джейкъб се изправя пред предизвикателство – ще трябва ли да се откаже от истинската си същност в името на любовта?!…

Във „Wolf“ участват още Пади Консидайн (в ролята на Звероукротителя), Ейлийн Уолш, Фийон О’Ший, Лола Петикрю и др. Както споменахме, сценарист и режисьор е Натали Бианкери, а Focus Features планират да пуснат филма на голям екран на 3 декември 2021 – съвсем навреме за „сезона на наградите“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *