timothee-chalamet-3wonka

Социалните медии са светкавичен и ефикасен инструмент за промотиране – в момента, в който стартира свой нов проект, всяка личност с милиони последователи (независимо от това дали е „инфлуенсър“, актьор, музикант или известен-с-нещо-човек) може да публикува един ред или една снимка – и информацията плъзва в цялата мрежа.

В навечерието на световното разпространение на „Дюн“ е съвсем логично младият актьор в главната роля на епохалната история, създадена от Франк Хърбърт, да се окаже във фокуса на вниманието – буквално на всички. Образът на Тимъти Шаламе като Пол Атреидски може да бъде забелязан на гигантски билбордове в градовете по цял свят, реномирани списания публикуват пространни интервюта и фотосесии, а междувременно младата звезда започва работа по следващ свой проект. Нима има по-удобен момент да „сподели“ как ще изглежда в следващата си роля от дните, в които са стартирали снимките на новия филм „Wonka“ за Warner Bros.?

timothee-chalamet-wonka

Признаваме – много добре се е позиционирал точно този цилиндър върху къдриците на Шаламе. Пък и този… многозначителен поглед може да е супер-забавна поза или интересен момент, уловен по щастлива случайност. Ако ще се прави хем предистория, хем рибуут на приключенията на този герой – решението да се повери образа на Уили на млад актьор е безупречно от гледна точка дългосрочната политика на филмовото студио. Имаме вяра в момчето и искрено се надяваме, че резултатът от тази авантюра ще бъде вдъхновяващ – и за малките, и за по-големите зрители.

Режисьор на новия филм „Wonka“ е Пол Кинг („Paddington“), който е и автор на сценария, заедно със Саймън Фърнъби. Идеята е да бъдат проследени приключенията на Уили преди момента с отварянето на великолепната фабрика за лакомства, която го прави толкова прочут, благодарение на таланта на Роалд Дал. Сред продуцентите на този проект, създаден с надежда да се превърне в (своеобразен) франчайз, са Дейвид Хейман (поредицата за Хари Потър) чрез Heyday Films, заедно с Люк Кели и изпълнителната продуцентка Александра Дербишайър.

Миналата седмица споменахме любимата ни Оливия Колман, Сали Хоукинс и Роуан Аткинсън в новина за филма, като стана ясно, че ще си партнират с Тимъти, а след началото на снимачния период вече може да добавим още Кийгън-Майкъл Кий, Том Дейвис, Саймън Фарнаби, Кобна Холдбрук-Смит, Матю Бейнтън, Джим Картър, Рич Фълшър.

За момента като премиерна дата е обявен 17 март 2023 година – много вода има да изтече дотогава, ще видим как ще се развие проекта и с нетърпение ще очакваме нещо повече от „поглед зад кулисите“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *