Ралф Файнс

Последния път, когато писахме за планирания за 9 ноември 2012 нов, 23-и поред  „Бонд” филм споменахме, че нещата около него започват да се случват доста бързо и това е поредното доказателство, че се работи сериозно.

Daily Mail съобщават, че след Хавиер Бардем, сега и големият Рейф (Ралф) Файнс е получил предложение да се присъедини към екипа на филма, в който сигурните имена за момента са тези на режисьора Сам Мендес, Даниъл Крейг като Бонд и Джуди Денч, за която преди няколко дни научихме, че ще се завърне като М.

Ролята, която е предложена на Файнс се описва като „мрачна и комплексна” и явно идеята е целият филм да такъв, защото един от отговорните продуценти заявява: „Това е първият от едно ново поколение „Бонд” филми и идеите, които има Мендес, го отвеждат в по-мрачни територии, където героите са модерни, зрели и предизвикателни”. А конкретно за ролята на Файнс, той споделя: Ролята е страшно комплексна и само актьор с големи способности може да се справи – а името на Ралф е първо в списъка ни.

Трябва да отбележим, че ролята на Файнс е различна от тази на Бардем, който преди няколко дни потвърди официално, че неговият герой (ако се съгласи на участие) ще бъде на злодей: „Те променят всичко, цялата динамика… Аз ще играя противника на Бонд, да, но не е толкова очевидно. Има много нюанси. Много е интригуващо.”

Звучи ни повече от прекрасно и определено все повече и повече ни се ще да видим филма. А ако вземат и Бардем и Файнс да се съгласят на участие, и с режисьор като Мендес, филмът гарантирано ще разцепи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

 1. нищо ново под слънцето: Реиф Фаинс в ролята на злодея. Май има един два филма за които се сещам, в които той играе положителен герой

 2. @П. Терзиев

  Какъв е този негативизъм? Досега не сме чули нищо за този филм, което да заслужава подобно отношение.

  @HerMamut

  Ако питаш дали има нещо ново за Фльор, не сме чували. 🙂 🙂 🙂

  @надя

  Никъде не се споменава, че ще е злодей. И в интерес на истината няма значение, защото той е машина!

 3. Дринка, сигурен съм, че Терзиев визира пълнокръвното изпълнение на злодей от страна на Аткинсън в "Черното влечуго". 😀