Когато три от най-големите звезди на планетата се съберат заедно в един филм, това неминуемо привлича много интерес. Толкова много, че за „Red Notice” в началото се водеше търг, когато първо говорихме за филма Universal бяха купили правата, но после са се отказали, заради поискания бюджет от 150 млн. долара и сега Netflix (които очевидно имат чийт код за безкрайни пари) ще имат възможността да представят на зрителите филм, който първоначално беше планиран за летен блокбъстърски рилийз през 2020 г.

Ако не сте чували за филма, вероятно не следите Скалата в Instagram, така че ще ви обясним веднага. „Red Notice” е филмът, в който Дуейн Джонсън, Гал Гадот и Райън Рейнолдс се събират заедно на екран, за да разкажат международна бляскава история от света на кражбите на велики произведения на изкуството. Това е нова колаборация между Джонсън и сценарист-режисьорът Роусън Маршал Търбър, с когото двамата вече работиха заедно по „Агент и 1/2” и „Небостъргачът” – с една дума, умно няма да бъде, но има вероятност да бъде забавно. Красиви локации, безобразно секси каст, кражба на картини и размяна на шегички – никога не бихме отказали подобно забавление, особено пък щом ще влезе директно в домовете ни.

Предлагаме ви първо официалният синопсис, а после и първия трейлър:

Когато Интерпол издава Червена заповед – най-висшата заповед за преследването и залавянето на най-известните престъпници, топ профайлърът на ФБР Джон Хартли (Дуейн Джонсън) поема случая. Глобалното му преследване го поставя в средата на опасен обир, заради който той е принуден да се съюзи с най-великия измамник на света Нолан Буут (Райън Рейнолдс), за да хване най-великия крадец на света – Офицера (Гал Гадот). Високооктановото приключение, което предстои, разкарва триото по целия свят, през дансинги, затворени в отдалечен затвор, през джунглата и най-лошото – постоянно в компанията на останалите.

Да, няма какво да се лъжем – диалогът от сега е повече от клиширан и имаме чувството, че всяка реплика е извадена от каталог за стандартизирани екшън-комедии. Дори няма да започваме да обсъждаме зяещите от сега дупки в сюжета като например какво търси ФБР агент да преследва хора по целия свят – какво значение има, нали е Скалата. Цялостно това очевидно ще бъде филм, с който само и единствено ще разпускаме, стискаме само палци хуморът да е по-добър от това, което виждаме в трейлъра.

В крайна сметка истината е, че няма да пропуснем да видим как всички тези красиви хора се занимават с някакво високоскоростно приключение из най-красивите локации на света, докато Гал Гадот си разхожда кой от кой по-прелестните тоалети. И ние обичаме „guilty pleasures”.

Red Notice” е написан и режисиран от Роусън Маршал Търбър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Този трейлър издиша даже по стандартите на Скалата и Рейнолдс…

  2. Райън Рейнълдс, както винаги играе Дедпул! А Скалата играе Скалата! И двамата в този трейлър все едно играят в Хобс и Шоу, даже имат и подобни реплики(за да не кажа същите)! Обаче Райън Рейнълдс играе същата роля в куп други филми за последните 5-10 години! Free guy не е изключение! Интересното е, че за другите му филми нямаше оплаквания! Ха-ха!
    А WW се прави на Харли Куин(но без грима) в този трейлър!
    И все пак този филм ще привлече доста голяма аудитория заради имената в него!