Мина близо година и половина откакто последно чухме, че режисьорът на „Train to BusanСан-Хо Йон ще се заеме с адаптацията на дигиталния комикс „Hell”, на който той е и автор. През последните месеци работата е вървяла с пълна сила, защото премиерата му е само на няколко дни разстояние. По този повод получаваме и първата реклама.

Вижте за какво става дума:

Това изглежда е повече тийзър, който има за цел да ни представи основната идея на сериала, който ще се завърти по Netflix съвсем скоро. Огромните създания от Ада силно напомнят на Abomination от „Невероятният Хълк”, което най-вероятно не е търсеният ефект.

Трудно е да коментираме кой знае колко на фона на тази минута. Ето все пак за какво ще се разказва в „Hellbound”:

Това ще е сериал, който ще ни покаже една нация, опитваща се да се справи с нов феномен, при който грешниците буквално са обречени на адски мъки. В същото време нова секта се въздига, водена от безкрупулния лидер Джунг Джин-Со. Странните ритуални убийства се разследват от детектив Джин Киънг-Хун, а журналистът Бей Янг-Джей и адвокатът на обвинените грешници Мин Хей-Джин се опитат да разберат повече за въпросния култ. Заедно тримата ще трябва да обединят сили и на намерят отговорите, които ги интересуват.

Hellbound” е режисиран от Сан-Хо Йон. Сериалът е адаптация на дигиталния комикс „Hell”, на който той е автор заедно с Кю-Сук Чой. Двамата ще отговарят и за сценария на епизодите. В ролите ще видим Ю А-ин („Burning”), Ик-Джун Янг, Джеон Мин Парк, Ким Хюн-Джу и други.

Hellbound” ще дебютира тази събота по време на международния фестивал в Торонто, а седмица по-късно, на 17 септември, е и дигиталната му премиера.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *