Дани Колинс

Преди броени дни видяхме първите снимки от „Danny Collins” – режисьорския дебют на сценариста Дан Фогелман („Колите”, „Рапунцел и разбойникът”, „Оглупели от любов”, „Последният пенсионерски запой”), в който Ал Пачино изпълнява ролята на рок звезда, която на дърти години решава да преосмисли живота си. Филмът ни звучеше приятно и в тон с последните успешни филми на Пачино „The Humbling” и „Manglehorn” и сега, с дебютирането на първия му трейлър, можем да придобием по-добра представа дали наистина е така.

По-подробно: „Danny Collins” е вдъхновен от действителна история и разказва за застаряващ рок-музикант от 70-те на име Дани Колинс (Пачино), който въпреки възрастта си, е неспособен да се откаже от рокаджийския начин на живот. Когато обаче мениджърът му (Кристофър Плъмър) открива 40-годишно недоставено писмо, написано до него от Джон Ленън, Колинс решава да се промени – той се отправя на пътешествие, в което да се сдобри със семейството си, да открие истинската любов, както и да си намери ново поприще.

Не е някакво откровение, но изглежда симпатичен и без особени претенции. Най-малкото не е някаква болезнена помия като „Джак и Джил” на Сандлър. И както казват някои колеги, това че филмът си е осигурил правата на няколко песни на Ленън, би трябвало да означава нещо.

Режисьор на „Danny Collins” е Дан Фогелман, а в ролите са Ал Пачино, Анет Бенинг, Дженифър Гарнър, Кристофър Плъмър, Джош Пек, Боби Канавали, Мелиса Беноист и други.

Премиерата 20 март 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

  1. Абсолютно слаб филм, дори и Пачино не може да промени нещата. Нещото, което ме кара да си мисля, че Алфредо ще премине през тъй нареченият катарзис е „Manglehorn“!

  2. „дори и Пачино“…..не че не са с божествен статус, ама кога за последно с де Ниро изиграха добра роля в добър филм?

  3. Последното, за което се сещам с Пачино е „Angels in America „, страховита роля, инак и аз тва казвам, дано “Manglehorn”, му вдъхне живец.

  4. Лека шегичка хахах, ся освен да кажеш кой е готин, кат Хекимян.

  5. Гледал съм и по-тъпи. Не намирам “Manglehorn” за по-хубав, даже напротив. Допадна ми „The Humbling“ – според мен той е най-хубавият от трите.

    А някой гледа ли филма за Фил Спектър?

  6. „Phil Spector „, подобно на „You Don’t Know Jack “ …(тук да добавя името на героят, Jack KEVORKIAN… любимият на UZUMAKI хахах), слабичко, при “The Humbling” имаше лек напредък и вече “Manglehorn”, ми напомни за добрите роли на Пачино.

  7. @Pacino
    Последните големи роли на Де Ниро са в „Жега“ и „Казино“. От тогава минаха 20г…. Честно, не мога да разбера защо, особено в последните 10-12г., Де Ниро скача от един боклук на друг… Голям любимец ми е, но фактите са си факти… Не ми се вярва да не може да отсее сеното от плявата… Ако не му се играе , разбирам, но той снима филм след филм….
    Пачино… последното, което се сещам е „The Merchant of Venice“… повече от 10г…..

  8. Станислав@

    след бандата на Оушън 3 Пачино беше казал нещо от сорта „колкото по-голям чек ми предлагат, толкова по-тъп е филма“ ….. и двамата са се доказали, вече са дърти, и го правят само за пари. Отдавна май имената им не продават, отстъпили на следващото поколение

  9. @Riddick
    Няма нищо общо с парите, става въпрос как ше си запълва времето, няма да е с риболов или по к.рви, запълва си с го с каквото най- много обича, след театъра. Няма нужда се говорят глупости.

  10. той човека си го казва, ти ми борчееш.
    Ако го прави с цел да си запълва времето, отново не е на добре.
    Както и да е, нито имам за цел да го обиждам, нито да дразня теб…… отвори си бира и лека вечер

  11. Квото и да значи борчееш, не го практикувам хахахха. Няма нужда се мръщиш, всичко е въпрос на принципи, и съм убеден, че човекът е точно такъв. Много ясно, че ше си отворя, даже и Салюте, ше обявя, лека и на Вас!

  12. @станислав
    Що бре, след „Heat“, игра и в „Ronin“, няколко приятни комедии, много ми хареса „Everybody’s Fine“, даже и в „American Hustle“ имаше роля.