Спомняме си какво облекчение изпитахме, когато (след доста мъки) най-накрая стартираха снимките на „The Batman“ на Мат Рийвс. Кой да предположи обаче, че малко след това светът ще бъде поразен от пандемия и очакването на готовия филм ще бъде почти също толкова дълго и досадно. Слава богу, въпреки че все още много места са под угрозата на коронавируса, в последно време ситуацията се подобрява и така да се каже, вече се вижда краят на цялата епопея.

Първият важен момент, който ще бележи началото на този край, е очакваният нов трейлър, а той ще се появи на 16 октомври по време на DC FanDome. Може би помните, че именно на този форум, точно преди една година, дебютира и първата реклама на „The Batman“. Датата за този дебют беше обявена от кратък телевизионен спот, който, при все че не съдържа абсолютно никакви нови кадри (или поне ние не виждаме такива), е първото нещо, което виждаме от филма от една година, затова с удоволствие го споделяме.

Предвид, че спотът не предлага нови кадри, нямам какво да коментираме. Чакаме втория трейлър и стискаме палци и той, и филмът да са добри. Казвали сме, че имаме голяма вяра в Мат Рийвс, а нещата, които виждаме до момента, ни допадат.

Режисьор на „The Batman“ е Мат Рийвс („Чудовищно”, „Let Me In”, „Зората на планетата на маймуните”), който е и сценарист заедно с Матсън Томлин („Solomon Grundy“, „Little Fish“). В ролите са Робърт Патинсън (Брус Уейн/Батман), Зоуи Кравиц (Селина Кайл/Жената котка), Пол Дейно (Едуард Наштън/Гатанката), Колин Фарел (Осуалд Кобълпот/Пингвина), Джефри Райт (комисар Джеймс Гордън), Джон Туртуро (Кармайн Фалкон), Анди Съркис (Алфред Пениуърт), Питър Скарсгард (Гил Колсън), Джейми Лоусън (Бела Реал) и др.

Премиерата е насрочена за 4 март 2022.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *