True Detective

Наскоро създателят на „True DetectiveНик Пизолато сподели, че предстоящият, доста очакван втори сезон на сериала няма да е посветен на „окултна история на транспортната система на Съединените щати”, както се знаеше в началото, а вместо това, ще се фокусира върху по-реалистична криминална история и най-вече върху развитието на героите.

Именно върху героите акцентира и най-новият тийзър трейлър, който ни загатва за вътрешните демони на всеки един от четиримата главни герои и за евентуалната посока на тяхното развитие.

Този трейлър ни хареса дори повече от първия и окончателно тушира и последното съмнение (а то не беше силно), което изпитвахме по отношение на актьорите, сюжетните линии и сетинга, както и въобще от необходимостта от втори сезон. Да идва 21 юни, че вече нямаме търпение.

В допълнение към трейлъра бяха представени и нови портретни снимки на героите, които не са уловени в най-добрия им момент.

Колин Фарел

Винс Вон

Рейчъл Макадамс

Тейлър Кич

Странно убийство сблъсква три ченгета и един престъпник, като всеки от тях трябва да се пребори с мрежа от заговори и предателства сред изпепелените пейзажи на Калифорния. Колин Фарел е Рей Велкоро, компрометиран детектив от индустриален град в Лосанжелиската област. Винс Вон играе Франк Семиън, престъпник и бизнесмен, който може да загуби делото на живота си, докато съпругата му и негов най-близък партньор (Кели Райли) се опитва да живее с неговите и собствените си решения. Рейчъл МакАдамс е детектив от шерифската служба на област Вентура Ани Безерайдс, която често се изправя срещу системата, на която служи, а Тейлър Кич играе Пол Уудру – ветеран и мотоциклетно ченге от Калифорнийския магистрален патрул. Той намира местопрестъпление, което дава начало на разследване, събрало три различни полицейски служби, множество криминални заговори и милиарди долари.

Сценарист на всичките осем епизода от втори сезон на „True Detective” отново е създателят на сериала Ник Пизолато, а режисьори на отделните епизоди са Джъстин Лин („Бързи и яростни” от 3 до 6), Янус Мец Педерсен („Armadillo”), Мигел Сапочник („Repo Men”) и Даниел Атиас („The Wire”, „The Sopranos”). В главните роли са Колин Фарел, Винс Вон, Рейчъл МакАдамс, Тейлър Кич и Кели Райли.

True Detective” се завръща на екран на 21 юни по НВО.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *