Първият тийзър трейлър на „Последна нощ в Сохо“ („Last Night in Soho”) беше прекрасен и в новината ни споделихме, че не искаме да виждаме повече и по-подробни реклами. Филмът така и така беше сред най-очакваните от нас за годината – Едгар Райт ни е повече от любим режисьор и не пропускаме нито един негов проект, но след въпросния тийзър, позицията му начело просто се бетонира. Студиото обаче има да изпълнява маркетинг планове, които много рядко мърдат от установените норми, и ето, че задължителният (и в случая напълно ненужен) пълен трейлър е вече факт.

Интересното в случая обаче е, че самият Едгар Райт мисли като нас и в туита, представящ трейлъра, подканя хората да извърнат очи, ако вече са решили да гледат филма му и не искат да знаят НИЩО повече за тайните му. На тези, които не се поставят в тази категория или сега за първи път попадат на информация за „Последна нощ в Сохо“, Райт пожелава приятно гледане. Ние също се присъединяваме към това, като в добавка отбелязваме (като хора гледали филма), че макар и да разкрива много за сюжета, в рекламата няма големи спойлъри. Вижте.

Ако сте изгледали трейлъра, предполагаме ще се съгласите, че е чудесен. А ако не мислите така и освен това не сте сигурни, че „Последна нощ в Сохо“ е вашият филм, не знаем каква реклама би могла да промени мнението ви. Най-вероятно не сте фенове на Едгар Райт, защото ако харесвате предишните му филми, не можем да си представим, че този не е в списъка ви със „задължителни”. Но както и да е, ние 100% сме в кината в края на октомври. За финал ви предлагаме и официалния синопсис.

Последна нощ в Сохо“ е психологически хорър-трилър, който разказва за Елоиз (Томасин Макензи) – младо момиче, което в наши дни се мести от провинцията в Лондон, за да преследва страстта си по моден дизайн. Нещата обаче съвсем не потръгват гладко и по мистериозен начин Елоиз се озовава в 60-те години на миналия век в Сохо, където се запознава с мечтаещата да бъде певица Санди (Аня Тейлър-Джой). Скоро двете откриват, че под привидния блясък на артистичния квартал на Лондон лежи нещо зловещо – изглежда, че времето се разпада с мрачни последици, които заплашват да ги погълнат цели.

Режисьор на „Последна нощ в Сохо“ („Last Night in Soho”) е Едгар Райт („Shaun of the Dead“, „Hot Fuzz“, „Scott Pilgrim vs. the World“, „The World’s End“, „Baby Driver“), който е и сценарист, наравно с Кристи Уилсън-Кернс („1917“). В ролите, освен Аня Тейлър-Джой и Томасин Макензи, влизат Мат Смит, Диана Ригс, Терънс Стамп, Рита Тушингам, Джеси Мей Ли и др.

Българската премиера е насрочена за 29 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *