Малко се позабавихме с тази новина, но не е, защото не сме я видели, повярвайте ни. Толкова хора решиха за нужно да ни постнат линк към новия трейлър на „Фантастичната четворка”, че не е истина – сякаш можем да пропуснем новина от такъв калибър, която се появява навсякъде (дори и на неспециализирани сайтове), а на нас работата ни е да следим подобни събития. Не, причините за забавянето ни са други, но са абсолютно без значение за случая, така че няма какво да ги обсъждаме.

По същество: за разлика от предишните тийзър трейлъри, които бяха „атмосферни”, този ни дава доста по-добра представа за историята и ни запознава по-подробно с героите след тяхната трансформация. Вижте го, а ако вече сте го направили, споделете мнението си.

Това беше пълният трейлър, който очаквахме, за да си изградим по-добра представа за филма, но дори и сега не можем да решим напълно дали това, което виждаме ни радва или не. Има няколко добри моменти и идеи, но като цяло оставаме равнодушни.

Още от самото начало на проекта Джош Транк не пропуска възможност да спомене, че подходът му към „Фантастичната четворка” е напълно сериозен и максимално реалистичен и идеята му е по-скоро за хорър, отколкото за типичен комиксов филм със супергерои, и това (в известна степен) личи в трейлъра. От друга страна се забелязва, че все пак са се постарали да вмъкнат малко шегички, което не е лоша идея, тъй като все пак говорим за филм за разтуха. Въпросът е дали балансът между двете е напипан правилно.

Със сигурност ни допадат д-р Дуум, Нещото и проявлението на силите на останалите герои. Предлагаме ви да видите няколко снимки, акцентиращи точно върху тях, а веднага след това и четири видеа, в които Джош Транк обсъжда причините зад избора му на актьорите.

Майлс Телър – Рийд Ричардс

Кейт Мара – Сю Сторм

Майкъл Б. Джордан – Джони Сторм

Джейми Бел – Бен Грим

Завършваме новината с най-новия героичен постер на филма.

плакат

Режисьор на „Фантастичната четворка” („Fantastic Four”) е Джош Транк („Хроники”), а в ролите са Майлс Телър, Кейт Мара, Майкъл Б. Джордан, Джейми Бел, Тоби Кебъл, Тим Блейк Нелсън и други.

Премиерата е 7 август 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Признавам си, че нямах никакъв интерес към филма преди първия тийзър – атмосферата, която филма явно ще гони много ме израдва.
    Обаче този трейлър е някак „MEH“ ,a постера е посмешище.