Предлагаме ви да си пуснете „Бандата на Оушън“, ако не сте го правили скоро. От една страна, защото филмът просто е страхотно забавен и добре направен, но най-вече за да си припомните електрическата химия между Брад Пит и Джордж Клуни, как диалогът звъни между тях сякаш никой друг никога не би могъл да изиграе тези роли. Това дори не е първият филм, в който двамата участват заедно и до ден днешен продължаваме да се радваме, когато разберем, че е далеч от последния – ще има и нов.

Този път любимите ни холивудски приятели ще се съюзят, за да продуцират и участват в новия филм на режисьора Джон Уотс, познат с работата си по „Спайдър-мен: Завръщане у дома“ и „Спайдър-мен: Далеч от дома“. Съвсем неизненадващо, сюжетът на филма се пази стриктно в тайна, хем за да не се разваля изненадата, но и очевидно защото няма нужда да се знаят никакви подробности – самото участие на Пит и Клуни вече е достатъчно, за да създаде война в търга за купуването на правата между всички големи студия.

Единственото, което знаем за момента, е, че Брад Пит и Джордж Клуни ще изиграят фиксъри, които са свикнали да работят сами, когато се оказват наети за една и съща работа. Не става ясно дали ще са съперници за една и съща заплата или пък ще трябва да си помагат, но истината е, че всъщност няма особено значение. Това на секундата става един от проектите, които ще следим най-изкъсо. И двамата са ни любимци, и двамата са истински холивудски легенди, и освен това са готини мъжаги, които от години ни забавляват, и в роли, и като „себе си“.

Единствената въпросителна в този проект всъщност е Джон Уотс, не защото му нямаме вяра – и двата „Спайдър-мена“ са супер, а „Cop Car“ става за гледане, но просто не познаваме достатъчно работата му, че да му имаме безрезервно доверие като режисьор. Въпреки това сме наясно, че Пит и Клуни много добре знаят как да си подбират проектите, и двамата отдавна не са от тези актьори, които имат нужда постоянно да са в центъра на вниманието и непрекъснато да излизат филми с тяхно участие, така че само можем да предположим, че са си избрали именно това да е следващото им начинание, защото вярват в него и ще се забавляват, докато го правят. А когато те се забавляват е повече от сигурно, че и ние ще се забавляваме с резултата.

Ще следим внимателно за новини по въпроса, но не ги очакваме много скоро – студията тепърва ще се надпреварват за това кой въобще да прави филма и има доста време докато започнат снимките.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *