Излезе първият пълен трейлър на дългоочакваното ново попълнение в антологията на Райън МърфиAmerican Crime Story: Impeachment”. След като вече гледахме един доста ефективен тийзър, който разчиташе на атмосфера, сега вече виждаме стандартен трейлър, който ни показва основните действащи лица в драмата.

Припомняме, че „Impeachment” ще разкаже историята на извънбрачната афера на президента Бил Клинтън с 22-годишната стажантка Моника Люински и последвалото дело за премахването на Клинтън от Белия дом. В главните роли ще видим Клайв Оуен като Клинтън и Бийни Фелдстийн като Люински, но по-интересното е (ако съдим по този трейлър), че третата и вероятно най-важна за сюжета роля ще бъде тази на честата колабораторка на Мърфи Сара Полсън, която ще изиграе Линда Трип. Трип е по-възрастната жена, която се преструва на приятелка и менторка на Люински, а всъщност тайно записва телефонните им разговори и ги предоставя на пресата.

Вижте първия пълен трейлър сега:

Ще започнем от очевидното – простетиките и грима на Клайв Оуен не са особено убедителни и не бихме казали, че чисто визуално той ни прилича на Бил Клинтън. В предишните сезони на „American Crime Story” обаче видяхме, че не винаги се гони някаква истински впечатляваща визуална прилика между актьора и истинския човек – Куба Гудинг Дж. например по никакъв начин не бихме казали, че наистина прилича на О. Дж. Симпсън. Напротив, набляга се на изграждането на характера и (особено тук) очевидно на имитация на гласа. Бихме предизвикали всеки с ръка на сърцето да каже, че всеизвестната реплика в края на трейлъра не звучи перфектно.

Изключително сме любопитни също така да видим именно тези задкулисни детайли, с които предишните сезони на антологията ни спечелиха. Всичките до сега драматизират събития, случили се изключително публично, което създава усещането, че всички сме запознати с тях. Драматизацията на Мърфи и екипа му обаче работи толкова добре до сега, защото ни показва вътрешния свят на героите, които сме виждали само по телевизията и то в най-изключителни обстоятелства, поставени пред камери и обсъждани от милиони. Невероятно интересно ще ни бъде да видим фикционализирания вариант на това как тези герои са преживели всезнайните събития като истински хора с чувства, а не просто геройчета, появяващи се в новините.

American Crime Story: Impeachment” е адаптиран от книгата на Джефри ТубинA Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President”. В главните роли са Клайв Оуен, Бийни Фелдстийн, Сара Полсън, Марго Мартиндейл, Аналий Ашфорд, Били Айкнър, Иди Фалко, Таран Килъм, Антъни Грийн, Колин Ханкс и Коби Смолдърс.

Премиерата ще бъде на 7 септември по FX, а ден по-късно – в платформата Hulu.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *