Многократно сме споменавали какви огромни фенове сме на антологичния подход към създаване на сериали, а без съмнение най-популярния творец в сферата на антологиите днес е Райън Мърфи. Той успя да създаде огромен хит с „American Horror Story”, продължи го с пъвите два отлични сезона на „American Crime Story”, а в момента вече излизат и новите епизоди на „American Horror Stories” – нова антология, в която всеки епизод разказва отделна история за разлика от предишните проекти на Мърфи, в която всеки сезон разгръща една история.

За момента обаче ще се върнем на „American Crime Story” – антологията, която първо разказа историята за делото срещу О. Дж. Симпсън, след това за убийството на Джиани Версаче, а сега ще се фокусира на вероятно най-големия сакндал в популярната история на Щатите през 90-те години – аферата на президента Бил Клинтън с 22-годишната стажантка Моника Люински и последвалото дело за премахването му от президентския пост.

Първият трейлър на „American Crime Story: Impeachment”, който можете да видите по-долу, прави изключително добро впечатление с това, че не показва лицата на никой от героите, но въпреки това успява да създаде усещането, че се случва нещо тайно и забранено. Моника Люински затваря вратовръзка в кутия за подарък за президента и прекосява огромна част от Белия дом, за да стигне до Овалния офис, като междувременно се разминава с много хора – от обикновени служители до пазители от американските тайни служби. Създава се усещане за добре пазена тайна, която обаче всички знаем, че е въпрос на време да излезе наяве.

Вижте тийзъра сега:

Освен доброто впечатление, което имаме от предишните сезони на „American Crime Story”, основната причина да се интересува от това ново начинание е изключителния актьорски състав, който ще изиграе главните роли. Прекрасният Клайв Оуен ще влезе в ролята на Бил Клинтън, Бийни Фелдстийн ще изиграе Моника Люински, любимката на Мърфи Сара Полсън ще видим като Линда Трип, Марго Мартиндейл ще бъде Лусиан Гордбърг, Аналий Ашфорд ще влезе в ролята на Пола Джоунс, Били Айкнър ще е Мат Дръдж, а важната роля на Хилъри Клинтън е поверена на Иди Фалко.

impeachment-p-20210808

American Crime Story: Impeachment” е адаптиран от книгата на Джефри ТубинA Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President”.

Първият епизод ще бъде излъчен по FX на 7 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. разбира се, една свирка от куха стажантка през 90-те е далеч по-интересна и важна история от изгубения лаптоп на хънтър байдън.

  2. „Хилъри Клинтън“ и „важна роля“ не пасват в едно изречение 😀