Суперочакваният „Inherent Vice” на Пол Томас Андерсън вече се завъртя на ограничен брой екрани в Съединените щати, но сега тепърва му предстои широк кинопоказ и за да ни припомнят този факт (сякаш имаме нужда), от Warner Bros. разпространиха поредица изключително приятни рисувани постери, посветени на част от поддържащите герои на филма.

Наравно с „character” постерите може да видите и един общ, решен в същия стил плакат, който дебютира преди няколко дни, а след това може да си припомнете и сюжета на филма. Ако пък предпочитате да гледате, вместо да четете, препоръчваме ви последния „параноичен” трейлър, който дава най-добра представа за историята и по прекрасен начин илюстрира и нетипичния комедиен тон.

плакат

Inherent Vice” е екранизация по едноименния роман на Томас Пинчън и разказва за частния детектив и любител на марихуаната Лари „Док” Спортело, който в края на 60-те години на ХХ в. се наема да помогне на бившата си приятелка в случай, който касае сегашния ѝ супербогат любовник. Случай, който ще го срещне със сърфисти, измамници, наркомани и рокаджии, лихвар с убийствени наклонности, детектив от лосанджелиската полиция, работещ под прикритие саксофонист и мистериозно създание, известно като „Златния зъб”…

Сценарист и режисьор е Пол Томас Андерсън, а в ролите ще видим Хоакин Финикс, Бенисио дел Торо, Оуен Уилсън, Джош Бролин, Рийз Уидърспун, Мартин Шорт, Джена Малоун, Катрин Уотърсън, Кевин Дж. О’Конър, Мая Рудолф, Майкъл К. Уилямс, Ерик Робъртс и други.

Премиерата на „Inherent Vice” беше 12 декември в ограничен брой киносалони, а широкото разпространение в САЩ е от 9 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *