След като почти година не бяхме обсъждали нищо за предстоящия трети филм в поредицата на Матю Вон за шпионите му джентълмени, от последния месец вече получаваме втори трейлър, който отново оценяваме страхотно заради иновативността на подхода му. Смятаме, че студиото и продукционната компания на Вон Marv правилно са преценили, че публиката няма нужда нищо повече да знае за сюжета, заради което залагат на друг тип реклами. След като предишният трейлър ни припомни каква точно е връзката между новите и старите герои, този буквално казва „знаете вече какво е това, просто се надъхайте!“

Представяме го моментално, но първо предупреждаваме, че е от трейлърите само за зряла аудитория:

Признаваме си, че това без съмнение ни е любимият трейлър на „King’s Man: Първа мисия” досега. Това, че не ни обясняват нищо ново за сюжета, всъщност показват ни дори по-малко, отколкото предишните реклами, а просто избират стилизирани кадри на фона на специален аранжимент на „Калинка моя“ – перфектен подход! Виждаме именно нещата, които ни накараха да се влюбим в тази поредица с първия филм – силно стилизираният и много графичен екшън (винаги оценяваме, когато някой бъде обезглавен напълно), неусетно свързан с бърз диалог и остър хумор. Въпреки че продължаваме да имаме едно наум за третата част на поредицата, със сигурност тази реклама ни накара да се развълнуваме отново за появята й.

Успокоихме се, можем вече да припомним набързо все пак, че „King’s Man: Първа мисия” всъщност е предисторията на тайната шпионска организация от джентълмени, която се заражда в началото на ХХ в. Познатата формула отново ще ни запознае с един изтънчен джентълмен, който си хваща под крилото да обучава младок в изкуството на шпионството и на формалния гардероб, като този път това са Граф Оксфорд (Рейф Файнс) и Конрад (Хари Дикинсън). По пътя те ще се срещнат с цял отбор познати фигури от Распутин, през Джордж V и дори Мерлин.

the-kings-man-poster

King’s Man: Първа мисия“ („The King’s Man”) е написан и режисиран от Матю Вон, а в главните роли са Рейф Файнс, Харис Дикинсън, Джимон Хонсу, Джема Артертън, Даниел Брул, Рис Ифанс, Матю Туд, Арън Тейлър-Джонсън, Станли Тучи и Чарлс Данс.

Премиерата е насрочена за 22 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Само като чуя руския болшевишки противен бълвоч и ми се отщя да ида на филма. Пуснах си втория трейлър с песента на Black Sabbath да си успокоя малко душата….