След повече от година забавяния на всякакви филми, но най-вече масивни блокбъстъри с надежди за големи печалби, сега имаме чувствто, че такива излизат през седмица. Това, разбира се, е прекрасно за нас, но ще видим дали няма да се отрази зле на приходите на филмите – възможно е да излезе, че публиката все пак има ограничено количество внимание и интерес и именно това да е годината, в която предвижданата от някои хора умора от супергеройски филми да си проличи най-много.

А може и да не стане така и да се окаже, че за всеки влак си има пътници, като някои влакове са по-откачени и нестабилни от други. По този повод сега ще си говорим за новия трейлър на „Венъм 2: Време е за Карнидж“ („Venom: Let There Be Carnage”), една от най-спорните супергеройски поредици в момента. Първият трейлър на новия филм избра да се фокусира върху взаимоотношенията между Еди и симбиота и как те се спогаждат в съвместното си съществуване. Новата реклама пък решава да наблегне на другия най-важен аспект от предстоящия филм – как е подходено към култовия комиксов злодей Клейтъс Касиди и неговото симбиотично алтерего Карнидж, в чиято роля ще видим Уди Харелсън.

Вижте втория трейлър сега:

Доста по-мрачната атмосфера на трейлъра отива на фокуса на героя на Харелсън, но същевременно шегичките между Венъм и Еди продължават с пълна сила, така че не оставаме с впечатление, че първият трейлър по някакъв начин ни е подвел с тона си. Смятаме, че Карнидж изглежда доста добре в кадрите, подбрани тук и подозираме, че вярата ни в режисьора Анди Съркис и опита му със специалните ефекти ще бъде оправдана с крайния резултат. Вижда се и малко повече от обяснението как въобще Касиди се сдобива със симбиот в затвора и докато не търсим никаква реалистичност точно в този филм, трябва да сме честни, че се радваме, че към Касиди е подходено сравнително сериозно (макар и със сигурност и самоосъзнато) и той наистина ще бъде показан като заплашителна фигура със и без симбиот, а не просто клоун, заразен от паразит.

Напълно сме наясно, че „Венъм 2: Време е за карнидж“ ще бъде повече от същото, което беше и първия филм, може би една идея по-фокусиран и (надяваме се) по-кадърно монтиран. За който не хареса първия, нямаме никакви надежди, че ще конвертираме във фен от този трейлър, но пък за феновете – наслаждавайте се, изглежда, че предстои още по-голяма доза ненормалщина.

venom_let_there_be_carnage_ver2_xlg

Венъм 2: Време е за Карнидж“ („Venom: Let There Be Carnage”) е режисиран от Анди Съркис, написан от авторката на първия филм Кели Марсел. В главните роли са Том Харди, Уди Харелсън, Мишел Уилиямс, Наоми Харис, Стивън Греъм и Рийд Скот.

Премиерата ще бъде на 24 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Силно се надявам „заразяването“ на Уди, да не е от ухапването, щото…..баси

    1. Взели са шорткът. Ако трябваше да следват плътно ориджина от комиксите щеше да им отнеме още един филм 😀 Все тая – важното е, че са докарали визията на Карнидж. IMAX, here I come!!!

  2. Този филм към MCU ли се води, че нещо се обърках?! Ха-ха! Или е на Сони Спайдерверс?! Ама паякът се води от MCU, въпреки че е само под наем и тази година най-вероятно ще е последният му филм за Марвел!
    Като гледам трейлъра ще е добре да го направят с R ограничение, ама откъде толкова смелост в Сони, особено ако се води в MCU! Като последното няма никакъв смисъл! Освен с рекламна цел – да се залъжат тийновете да го гледат!

    1. Филма е към Сони Спайдерверс както и Морбиус

  3. Този филм без Рейтинг 18 е като Милбо без анално отверстие – похабена стока!

  4. Ибаси! Да не се надяваш на холивудци, че ще направят добър филм! Значи Венъм е педал вече?! Муа-ха-ха-ха!