Пиратската комедия Our Flag Means Deathна НВО започва да придобива форма със „запълването“ на вакантните места в екипажа на прочутия морски вълк Черната брада. Преди ден-два WarnerMedia споделиха, че още двама актьори се присъединяват към екипа – Фред Армисен („Saturday Night Live“, „Portlandia“) и Самба Шути („Sunnyside“). Тъй като ние отдавна не сме попадали на информация за сериала – горе-долу от момента, в който съобщихме за намеренията на Тайка Уайтити да влезе в ролята на Черната брада, сега е удобен момент да споделим кой още е в шайката му (или в обкръжението ѝ) – Юън Бремнър, Дейвид Фейн, Нат Факсън, Нейтън Фоуд, Джоел Фрай, Лесли Джоунс, Самсън Кайо, Гъс Хан, Рори Къниър, Мат Маер, Кристиан Нейрн, Кон О’Нийл и Вико Ортиз.

Напомняме, че сюжетът на „Our Flag Means Death“ е заимствал теми и вдъхновение от истинските приключения на Стед Боне (в ролята ще влезе Рис Дарби) – разглезен аристократ-земевладелец от Барбадос, който на границата на XVII и XVIII век си зарязва привилегиите, защото мечтата му е да стане пират. Създател на поредицата и шоурънър е Дейвид Дженкинс, а любимият ни Тайка Уайтити, освен в ролята на страховития пират, е и в екипа на изпълнителните продуценти, заедно с Дженкинс, Гарет Бах и Дан Халстед.

Много любопитно ни е какъв бюджет ще заформи тази пиратска поредица, тъй като е всеизвестно колко скъпо е да се снима филм/сериал в реална, морска среда. Но след като Уайтити се е захванал с нещо – ще го докара докрай! Точно в момента той участва и/или ръководи n-на брой проекти – и всичките изглеждат супер-интересно, а той ги пуска на екран един по един. Не крием нетърпението си за „Star Wars“ и „Akira“ – да видим кога ще стигне до тях…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *