За наше голямо щастие изглежда, че работата по „True Love“ – дългоочаквания (поне от нас) нов проект на Гарет Едуардс („Monsters“, „Годзила“, „Rogue One: История от Междузвездни войни“), върви по план и след като преди два месеца получихме новина за кастинга на Джон Дейвид Уошингтън, сега научаваме и за още няколко интересни актьори, които може да се присъединят към филма.

Deadline съобщават, че Дани МакБрайд, Джема Чан и Бенединкт Уонг са във финални преговори за участие в продукцията на New Regency. На този етап няма абсолютно никаква информация за естеството на техните роли, както и за сюжета на филма, за който знаем единствено, че ще бъде фантастика и действието ще се развива в близко бъдеще.

Оценяваме, че се опитват да запазят подробностите около „True Love“ в тайна, но щяхме да се зарадваме на нещо мъничко, което да ни ориентира какво можем да очакваме. Споменавали сме, че залагаме на интимна история в стила на чудесния дебют на Гарет ЕдуардсMonsters“, но знае ли човек – и „Годзила”, и „Rogue One: История от Междузвездни войни“ бяха успешни и при все неприятния „експириънс“ на Едуардс покрай втория, като нищо „True Love“ може да се окаже нещо голямо.

Що се отнася до новите актьори, ще отбележим само, че и Дани МакБрайд, и Джема Чан, и Бенединкт Уонг са интересни артисти, които харесваме доста (със сигурност повече от Уошингтън, но това е друга тема) и ще се радваме да ги видим в готовия филм. Между другото, ако това има някакво значение, и тримата вече имат опит във фантастични истории.

За финал отново отбелязваме, че освен режисьор, Гарет Едуардс ще бъде и сценарист на „True Love“, както и продуцент, наравно с Кири Харт. Ще продължаваме да следим всичко по-важно около проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *