„Paris, I’ll Kill You”

Напоследък филмите от рода на „Париж, обичам те” („Paris, je t’aime”) – чието заглавие очевидно е в основата на този проект – започнаха да се поизчерпват и сме на мнение, че една хорър версия може да раздвижи леко нещата и да ги направи малко по-интересни, ако не за всички, то поне за нас лично.

Затова няма как да бъдем недоволни от новината, съобщена от „THR”, че Джо Данте („Гремлините”), Пако Плаза („Rec”), Винченцо Натали („Cube”), Ксавие Жен („Граници”), Рюхей Китамура („The Midnight Meat Train”), Кристофър Смит („Creep”), Жулиен Мори и Александър Биустио („A L’Interieur”) и Йорн Хайтман са заявили желанието си да участват в точно такава хорър антология, озаглавена “Paris, I’ll Kill You.”

Преди да започнете празненствата обаче, имайте предвид, че филмът все още няма финансиране, което продуцентите Дарън Уелш и Матио Робине ще търсят на предстоящия American Film Market, и поради тази причина, все още не е ясно кога (и дали въобще) филмът ще бъде заснет.

В такъв случай, не ни остава нищо друго, освен да стискаме палци всичко да мине по мед и масло. Ако това стане, освен тази интересна антология ни очакват още няколко, представящи мрачните кътчета и на други, световно известни градове.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Като видях заглавието, помислих, че ще трепят Парис Хилтън, хехееее. То е и крайно време. 🙂

  2. Ха-ха-ха – моята асоциация беше абсолютно същата – много идейно би било да направят хорър за празноглавото Парис! Не крайно време – направо закъсняват 😉

  3. Ако има хорър, в който Парис Хилтън загива подобаващо, няма начин той да се казва по друг начин, освен "Die Bitch Die!" 🙂

  4. Защо искате да убиете тази млада порнозвезда? Нима няма да чакате с трепет следващата й celebrity sextape?

  5. И аз не съм фен на касетата й! Фейк филма с "нея" по го бива. 🙂

    Но не разбирам, какво пречи да и гледаш креватните й изпълнения и едновременно с това да искаш да я убиеш? :