This Means War - Крис Пайн, Том Харди и Рийз Уидърспуун

Така! Не знаем дали е заради сериозната работна умора, пред която сме изправени или нещо друго, но широко оплютият трейлър на „This Means War” на МакДжи – в който младите актьорски надежди Крис Пайн и Том Харди изпълняват ролите на двама приятели и смъртоносни оперативни агенти от ЦРУ, които застават един срещу друг, когато откриват, че излизат с една и съща жена – ни допада.

Вярно е, че историята изглежда супер схематично, но просто усещаме някаква забавна свежест, която много ни допада. Освен това екшънът изглежда по-стойностен от повечето напъни в тази посока (да не ги споменаваме), които видяхме през последните няколко месеца.

Разбира се, трейлърът показва пълната липса на каквато и да е логика в произведението, но от това страдат 90% (минимум) от екшън комедиите в този стил.

http://www.youtube.com/watch?v=0bgeU0ARyZs

Ако в момента се чудите дали сме се побъркали да харесваме това нещо, нека ви разочароваме допълнително като кажем, че „Ангелите на Чарли” и отчасти дори продължението му са ни супер любими филми – бихме ги нарекли „guilty pleasure”, но честно казано не изпитваме никаква вина, че ги харесваме – и не намираме МакДжи за съвсем лишен от режисьорски талант.

Този филм ще го гледаме с удоволствие. Гаранция ще е по-стойностен от „Отвлечен” или предстоящия „Tower Heist”.

Режисьор на „This Means War” е МакДжи, а в ролите са Крис Пайн, Том Харди, Рийз Уидърспуун, Тил Швайгер, Анджела Басет, Ребъл Уилсън, Лора Вандерворт и др.

Премиерата е 17 февруари 2012.

This Means War - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments