Нийл Бломкамп се завръща през тази година със своя четвърти пълнометражен филм в лицето на „Demonic”. Южноафриканският режисьор бързо си спечели обичта на публика и критика със своя дебют „Сектор 9”, който му донесе и номинация за „Оскар“ за адаптиран сценарий. Последвалите бързо след това „Елизиум” и „Чапи“ обаче нещо не оказаха същия ефект върху зрителите и кратката слава на Бломкамп бързо залезе.

Все пак той не се отказа и основа свое собствено студио, концентрирайки се върху кратки игрални и анимационни филмчета. Основен доминиращ жанр беше комбинацията и в предстоящия му филм – фантастика и ужаси.

Представяме на вашето внимание и първата реклама на „Demonic”:

Признаваме, че не сме особено ентусиазирани, но пък се виждат няколко добри момента. Oats Studios вече доказаха, че умеят да правя прекрасни демонични създания и със сигурност ни очаква наслада за окото в това отношение.

Ето официалното описание на филма:

Млада жена отприщва ужасяващи демони когато се оказва, че в основата на десетилетия стара вражда се коренят свръхестествени сили.

Доста потаен и неясен сюжет, но се надяваме, че Нийл Бломкамп ще развихри въображението си и ще ни представи нещо, което да е на същото високо и достойно ниво като късометражните му филми с Oats Studios. Силно ви препоръчваме да им хвърлите едно око ако още не сте.

Demonic” е режисиран от Нийл Бломкамп по негов собствен сценарий. В ролите ще видим Карли Поуп (“Elysium”), Крис Уилям Мартин (“Aliens vs Predator: Requiem”), Майкъл Роджърс, Натали Болт и други.

Премиерата е насрочена за 20 август тази година. Предвижда се да дебютира едновременно по кината, както и на дигитални носители и стрийминг услуги.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. ха, мислех си, че този е спрял да прави филми, след последните му чекии

    1. И аз така, ама този трейлър не ми помага особено 😀