Какво би могло да се обърка, когато събереш девет стресирани богаташи в бутиков курорт, където мистериозна руса дама обещава пълно лечение на тялото и духа? Възможностите са безбройни и повечето са от неприятни нагоре, което е причината толкова да се интересуваме от предстоящия мини-сериал на Hulu „Nine Perfect Strangers”.

След като преди известно време получихме първи трейлър, който разчиташе основно на показване на атмосферата и странното присъствие на героинята на Никол Кидман – Маша, сега получаваме втори трейлър, който доста повече се фокусира именно върху гостите на курорта. Изиграни от абсолютно впечатляващ екип от актьори, събралите се в курорта на Маша са отишли да търсят лечение, почивка и генерално подобрение на животите си, но всеки от тях пристига със своя си разнообразен багаж и проблеми и по всичко личи, че комбинацията от стресираните проблемни гости и неконвенционалния подход на домакинята ще доведе до експлозивни резултати.

Вижте новия трейлър сега:

Определено ставаме все по-любопитни за този проект от малкото неща, които научаваме за героите от този тийзър. Мелиса Макарти изглежда играе обратно на стандартния си тип – няма да е нескопосаната комедийна отбивка, а напрегната богаташка, чийто начин на живот не й влияе добре. Не научаваме много за любимецът ни Майкъл Шанън, но сме сигурни, че той не е нает случайно и със сигурност героят му ще бъде многопластов и интересен. Трейлърът обаче определено принадлежи, разбира се, на Кидман, но най-вече на Боби Канавале, който за разлика от останалите гости, които просто сякаш гледат да избягат от града за няколко дни, изглежда че има дълбоки лични демони, които само чакат да излязат на повърхността.

Когато един кратък тийзър вече ни накара да нямаме търпение да се запознаем с тези герои, а ни показа нещичко само за трима от тях, нямаме съмнение, че когато започнем да научаваме за всичките десет нещата ще стават все по-интересни. Впечатляващият баланс, който трейлърът съумява да пази, е че се интересуваме едновременно от мистерията на Маша и центърът и за лечение, но и без него щяхме да искаме да опознаем тези герои и да разкрием тайните им.

Nine Perfect Strangers” е създаден от Дейвид Е. Кели и Джон Хенри Бътъруърт. Всички осем епизода са режисирани от Джонатан Лавийн. В главните роли са Никол Кидман, Майкъл Шанън, Мелиса Макарти, Люк Еванс, Реджина Хол, Самара Уийвинг, Грейс ван Патън и Тифани Буун.

Сериалът ще бъде пуснат на 18 август в платформата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *