Once Upon a Warrior

Коледа е, а тези дни го раздаваме малко прекалено хорър, затова решихме леко да сменим жанра и настроението. И какво по-добър начин за това от едно трейлърче, представено от „Disney”? Предупреждаваме ви обаче, че не е точно това, което си представяте като чуете за така наречената „Mouse house”.

Става дума за приказката „Once Upon a Warrior”, която се оказва малко по-индийска от очакваното и която излиза по кината след по-малко от месец (не е ясно по кои точно кина, ама няма значение). Повечето коментари из нета са за типично индийските песни и танци – каква изненада – и как маркетинг кампанията на „Disney” набляга на приключението. Нашите първи впечатления обаче,  се въртят около индийския Колин Фарел и междузвездната площадка, която ни напомня на „Приказка без край”.

И последно, за повечето хора „индийско кино” означава Боливуд, но тук става въпрос за южния му еквивалент, така наречения Толивуд. (с тамилското кино сме запознати благодарение на този WTF трейлър на „The Robot”). Но северни или южни, индийците са абсолютно луди.

Вижте сами!


(чрез Twitch)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *