Признаваме си, че имаме доста скептично отношение към всякакви продукции, които се развиваха по време на пандемията и които по някакъв начин имат общо с нея – не ни е до това да гледаме фикционализирана история на това, което всички преживяхме. Трябва обаче да сме честни и да кажем, че предстоящата антология на Amazon “Solos” ни изглежда като перфектния баланс от приспособяване към пандемичните условия (без да се разказва именно тази история) и същевременно разискване на тематика, която на всички именно през този период ни беше близка до сърцата – самотата.

А истината е, че дори и да не беше така, със сигурност нямаше да пропуснем този проект – откакто е обявен проявяваме страшен интерес към него заради мощния актьорски талант, който ще видим на показ. Прибавяме към това и страхотната красота на първите кадри, които имахме възможност да видим, която само се увеличава с първия трейлър, който излезе и който ще видите по-надолу, и започваме да се потупваме доволно по рамото, че отдалеч можем да познаем кой проект ще си струва гледането.

Припомняме, че “Solos” е създаден от Дейвид Уейл (“Hunters”) и ще разкаже седем различни истории, всичките обединени от тематиката за човешките взаимовръзки, но разказана през особената призма, че почти всеки от героите през цялото време е сам в стая. Осем страхотни актьори, чиито колективни награди са неизброими, ще разкажат седем различни истории, поставени в близкото и далечното бъдеще, но всички обединени от идеята, че самотата е именно това, което ни свързва.

Вижте вълнуващия трейлър сега, а после прибавяме и официалният синопсис:

Антологията в седем части изследва странните, красиви, сърцераздирателни, забавни, приказни истини за това що е то да бъдеш човек. Изиграна от осем от най-добрите актьори днес, антологията се простира из настоящето и бъдещето ни и се занимава с пътуване във времето, роботи с изкуствен интелект, самостоятелни пътувания до най-далечните краища на вселената, умни домове със собствени планове, лечения за плодовитост от близкото бъдеще и нелегални трансплантации на спомени; всичките с идеята да осветят дълбокото значение на човешките връзки. Тези истории, ръководени от героите си, спорят, че дори и през най-привидно изолираните ни моменти, в най-разнообразни обстоятелства, всички сме свързани от човешкото преживяване.

Solos” е създаден от Дейвид Уейл, а режисьорските столове на различните епизоди са заети от Сам Тейлър-Джонсън, Зак Браф и Тифани Джонсън. В главните роли ще видим Ан Хатауей, Морган Фрийман, Дан Стивънс, Констанс Ву, Узо Адуба, Никол Бехари, Хелън Мирън и Антъни Маки.

Премиерата е на 21 май в платформата на Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Обидно е да се слага Антъни Маки и Моргън Фрийман в едно изречение с „най-добрите актьори днес“…