Минаха вече няколко месеца от масивния ъпдейт на плановете за експанзия на Disney+/Lucasfilm в различни посоки и явно е назрял моментът за малко повече информация, свързана с интригуващата „лоша партида“ клонинги, които ще „вършеят“ в подготвяния анимационен сериал „Star Wars: The Bad Batch“. Нестандартните, елитно-експериментални клонинги били представени за първи път в „The Clone Wars“. Всеки от членовете на този специален отряд стормтрупъри притежава някакво изключително качество и това ги прави супер-ефективни войници, които търсят своя път, лавирайки между Палпатин, трансформиране на управлението в империя, адмирал Таркин и всякакви „екстри“, поднесени им от бързо променящата се галактика.

Отрядът „Clone Force 99“ е създаден с цел перфектните войници в него да действат в синхрон и да са способни сами да вземат решения. Лека мутация в тези клонинги им дава допълнително качество – могат да пренебрегват директни заповеди, което никак не се харесва на новосформираната Империя и особено на любимия ни, почти мумифициран адмирал. Той е озвучен от Стивън Стантън, а пък гласът на Фенек Шанд, познат от „The Mandalorian“, ще бъде Мин-На Уен. В трейлъра на „Star Wars: The Bad Batch“ са представени петима от стормтрупърите – Wrecker, Tech, Crosshair, Hunter и Echo, и всичките говорят с гласа на Дий Брадли Бейкър – да, не сме забравили, че са клонинги, само се чудим дали са платили на актьора петорен хонорар.

Изпълнителни продуценти на „Star Wars: The Bad Batch“ са Дейв Филони („The Mandalorian“, „Star Wars: The Clone Wars“), Атина Портийо („Star Wars: The Clone Wars“), Брад Рау („Star Wars Rebels“), Дженифър Корбе („Star Wars Resistance“) и Кари Бек („The Mandalorian“), като продуцент се включва Джош Раймс („Star Wars Resistance“). Така като гледаме, всички явно познават добре вселената на „Междузвездни войни“ и почитателите на този тип рисувани спин-оф версии на истории може да са спокойни по отношение на съдържанието.

След успеха на „The Mandalorian“ и в (нетърпеливо) очакване на „Star Wars: Obi-Wan Kenobi“, новата „залъгалка“ на Disney ще се появи на стрийминг-канала на 4 май, международния ден на Star Wars, с един 70-минутен епизод; след това всеки петък ще поднася на феновете нов епизод. Да видим какъв ще е отзвука за тази анимационна авантюра.

star-wars-the-bad-batch-disney-plus-poster

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Само чудо може да ми върне интереса към тоя отдавна повреден франчайз.