Гийермо дел Торо постави началото през 2013 година с „Огненият пръстен” („Pacific Rim”). Филм, чието вдъхновение се корени в редица японски анимации и продукции за огромни чудовища като Годзила, Гамера и подобни. Последва масивна фен база, която просто обожаваше филма (в това число и някои от нас). Успехът в боксофиса обаче доведе до неизбежното – ужасното продължение „Огненият пръстен: Революция” oт 2018 година на режисьора Стивън С. ДеНайт.

Време е историята за безкрайната битка между йегерите и безмилостните кайджута да продължи. Това ще се случи под формата на нов аниме сериал под шапката на Netflix. Основни отговорници за това ще бъдат Polygon Pictures, които са работили по трилогията аниме филми за Годзила, както и други оригинални продукции за стрийминг гиганта като „Levius” и „Ajin: Demi-Human”.

През изминалите дни се появи и първата реклама за предстоящия сериал, който носи заглавието „Pacific Rim: The Black”. Вижте я и вие:

Действието в „Pacific Rim: The Black” се развива години след събитията в първите два филма. Атаките на кайджутата са станали все по-безмислостни. Към огромните чудовища вече са се присъединили и много по-малки такива. Австралия е превърната в бойно поле и бързо евакуирана заради нарастващото количество създания.

Анимето ще се фокусира върху тийнейджърите Тейлър и Хейли, които са останали след евакуацията и се опитват да намерят своите родители в тази опасна и смъртоносна среда. Те попадат на стар и изоставен йегер, който ще им помогне в борбата за оцеляване и опитите им да се измъкнат от Австралия.

Pacific Rim: The Black” е създаден от Крейг Кайл („Тор: Рагнарок”) и Грег Джонсън („X-Men: Evolution”). Премиерата е насрочена за 4 март.

За финал вижте и официалния плакат на филма:
PacificRim_TB_Teaser_Vertical_RGB_EN-US

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *