Наред с „Us“, „Отмъстителите”, „Капитан Марвел”, „Играта на играчките”, „Scary Stories to Tell in the Dark”, „Алита: Боен ангел” и „Зоната на здрача“, на тазгодишния Super Bowl дебютира спот и на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ („Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“). Съвсем умишлено не го представихме веднага, а изчакахме да мине малко време, тъй като само два дни по-рано дебютира триминутният първи трейлър и ако за толкова кратко време трябваше да пишем два пъти за тази брадва, крехката ни психика нямаше да издържи.

В името на всички фенове на поредицата обаче все пак се включваме, за да отразим спота, подпомогнати и от това, че междувременно дебютираха и четири character постери с основните действащи лица – Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм като Хобс и Шоу, Идрис Елба като „лошия“ Брикстън и Ванеса Кърби като Хейти Шоу, агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу (поредното доказателство за „сапунените“ измерения на „Бързи и яростни“).

Каквото имахме да кажем, вече го направихме тук. Пък и във видеото не присъстват никакви нови кадри, да кажеш, че си заслужава допълнителен коментар. Затова вижте официалния синопсис, ако ви е необходима някаква яснота около сюжета на филма, а веднага след него ще откриете и споменатите по-горе плакати.

Силният антагонизъм, изразен във вербални нападки и физически сблъсъци между лоялния агент на Американската служба за дипломатическа сигурност Люк Хобс (Джонсън) и изпадналия в нелегалност, бивш агент на британските елитни войски Декард Шоу (Стейтъм), не стихва още от момента, в който двамата се изправиха един срещу друг в Бързи и яростни 7. Сега обаче те са принудени да работят в заедно, за да заловят и неутрализират единствения човек, по-лош от тях самите – кибернетично усъвършенствания анархист и терорист Брикстън (Елба). Надхитрявайки Хейти Шоу (Ванеса Кърби) – блестящ агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу, Брикстън заплашва да предизвика световен хаос, като разпространи опасна биологична зараза, която може да промени човечеството завинаги.

hobbs_and_shaw_ver2_xlg hobbs_and_shaw_ver3_xlg hobbs_and_shaw_ver4_xlg hobbs_and_shaw_ver5_xlg

Режисьор на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ („Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“) е Дейвид Лийч („Атомна блондинка“, „Дедпул 2“), по сценарий на архитекта на поредицата „Бързи и яростни“ Крис Морган (той е отговорен за шест от осемте филма до момента и предстоящия девети). В ролите са Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби, Ейза Гонзалес, Еди Марсън, Тереза Махоуни, Джо Аноаи и др.

Премиерата е на 2 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. Имаше потенциал да стане готин екшън трилър примерно, а се получи инфантилна-лигавня-чикия в стил ХХХ!

    1. Много искам да ми кажеш заглавие на филм, които според теб става за гледане.

    2. Sasser, Дякон Левски е мега филм, гледай го

    3. Както и предположих няма да има адекватен отговор

    4. Неадекватник като тебе друго не заслужава.

    5. Питах те за хубав филм. Ако няма какво да кажеш по-добре си замълчи.

    6. Имам какво да кажа: гръмни се, палячо.

    7. Нямам с какво, но и нямам смелост.

  2. Явно трябва да съм първият, който да отбележи колко фантастично изглежда това. Няма я българската мутра дето да изнася монолози за семейство, а само налудничав екшън с трима невероятно здрави пичаги и страхотен режисьор. Тоя филм много ще му се кефете като излезе, гарантирам. Тея филми винаги са били простотии, ся като го осъзнаха и набичаха лудостта на макс скандали правите.

    1. Machete (2010) e за номинация пред тази масивна нервно-мозъчна гравитационна дупка.

    2. Явно трябва да съм първият, който да отбележи колко фантастично малоумен е коментарът ти, Джероме.