Survivors take all.

След дълго чакане, в края на януари най-накрая разбрахме кога ще дебютира режисьорската версия на „Лигата на справедливостта“, а ето че настана време да разберем кога ще се появи и другият сериозно очакван предстоящ филм на Зак Снайдър – зомби екшънът „Army of the Dead“. Късно снощи Netflix представиха постер, с който анонсираха, че филмът ще бъде достъпен за стриймване от 21 май. Мислехме си, че обявлението ще стане с първия трейлър, но очевидно за него ще трябва да почакаме още малко.

Действието на „Army of the Dead“ се развива в Лас Вегас, който е покосен от зомби епидемия. Властите успяват да ограничат разпространението на вируса само в рамките на града, като построяват стена от транспортни контейнери. Вегас рухва, а шест години по-късно един от собствениците на казина в града наема група войници да влязат в карантинната зона и да извършат обир – да вземат парите, които той е оставил в сигурен сейф в казиното си.

Вижте постера, който, общо взето, е добра илюстрация на темата на филма, но ще излъжем, ако кажем, че ни радва кой знае колко (нещо в цветовата схема ни притеснява). Предишните плакати, които видяхме (които очевидно или са били „фенмейд“, или ранен дизайн, който не е бил одобрен) ни допадаха повече.

army-of-the-dead-20210222

В очакване сме на първия трейлър на „Army of the Dead“, както и на допълнителни подробности за двата паралелни проекта, допълнително развиващи вселената на филма – предисторията „Army of the Dead: The Prequel“ и аниме-сериала „Army of the Dead: Lost Vegas“.

Режисьор на „Army of the Dead“ е Зак Снайдър („Зората на мъртвите“, „300“, „Пазителите“, „Батман срещу Супермен“), който е и сценарист наравно с Шей Хатън („Джон Уик 3“) и Джоби Харолд („Крал Артур: Легенда за меча“). В ролите са Дейв Батиста, Ела Пурнел, Ана де ла Регера, Гарет Дилахънт, Раул Кастийо, Омари Хардуик, Нора Арнезедер, Хума Куреши, Матиас Швайгхьофер, Тиг Нотаро, Хироюки Санада, Тео Роси, Саманта Уин, Ричард Ситроун, Челси Едмъндсън и др.

Премиерата е на 21 май по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments