„Трансформърс 3”

Уоу! По принцип нямахме намерение да пускаме никакви снимки от Transformers: The Dark of the Moon”, докато не излезе пълният трейлър на филма – което ще се случи само след няколко дни – но според нас това си заслужава.

Нямаме идея какво точно представлява това нещо, но знаем, че е някаква гигантска десептиконска гад! Тук има по-големи фенове от нас, може те да ни светнат за какво точно става въпрос.

„Трансформърс 3”

Като подгрявка за трейлъра бяха пуснати и още две снимки, една на устните на Роузи Хънтингтън (поне ние не виждаме нищо друго) и една (нова) на Shockwave.

„Трансформърс 3” - Роузи Хънтингтън

„Трансформърс 3” - Shockwave

Има информация, че утре ще се появи още една снимка и ако е готина, очаквайте я с пълния трейлър.

Премиерата на „Transformers: The Dark of the Moon”, който ще бъде в 3D, е насрочена за 1 юли 2011.

Повече за филма можете да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Гледайки третата снимка ще кажа следното,ИСКАМ СИ МЕГАН!!!!! 🙁

  2. Тия кораби са, според някои доста по-запалени фенове от мен, привикани в края на филма от Shockwave за да (буквално) смажат града. Shockwave дори може да бъде видян на покрива на една от сградите.

    Аз лично не съм започнат с вселената на Трансформърс, и съм си просто фен на филмите. Така че не знам дали тези кораби са толково опасни, или в крайна сметка ще бъдат свалени за три секунди от Прайм и компания.

    Както и да е, съдейки само по тази първа снимка, мащаба на филма ще бъде невъобразимо голям. Което може само да ме радва : )

    P.S. Има вече нова публикувана снимка в интернет, на която може да се види героя на Джон Туртуро в инвалидна количка. Дано не убият този герой, защото Туртуро е уникален. Да трепят роботите, но него да го оставят жив : )

    Между другото, трейлъра ще бъде качен в интернет след точно 10 часа. Който е буден го съветвам да го гледа на фен-сайта на Майк Бей ( http://www.michaelbay.com/ ) – там ще бъде качен най-бързо и ще бъде с най-хубаво качество.

    That's it from me!

  3. Видях я тази снимка. Както съм споменал, мислех да я пусна с трейлъра, ама нещо не ме диви. 🙁