От известно време не сме писали за вселената на Marvel, като изключим скорошната ни новина за това, че Джейми Фокс отново се завръща в ролята на Електро, но ето, че вчера се появи вълнуваща информация за новите актьорски попълнения в един от мини сериалите, които подготвят Marvel и Disney+, а именно „Hawkeye” („Ястребово око).

Преди да ви споделим кои са новите попълнения към каста, нека преговорим това, което знаем засега за сюжета. По информация на Variety в „Hawkeye” ще видим как Клинт Бъртън a.k.a. Ястребово око (Джереми Ренър) ще предаде супергеройската щафета на Кейт Бишъп, в чиято роля ще влезе Хейли Стайнфелд. Феновете на комиксите на Marvel знаят, че Бишъп е героинята, която поема ролята на Ястребово око, след като Бартън се оттегля и всъщност именно тя ще е в центъра на сериала.

Снимките на „Hawkeye” започнаха наскоро (Marvel действат сериозно в посока на малкия екран, тъй като, в тези времена, бъдещето на големия е все по-неясно) и както вече отбелязахме, стана ясно кои са актьорите, които ще се присъединят към Ренър и Стайнфелд. На първо място са Вера Фармига, която ще влезе ролята в майката на Кейт Бишъп Еленор, и Флорънс Пю, която ще се появи като сестрата на Черната вдовица Наташа Романов – Йелена Белова (чиято първа поява все още очакваме във филма „Черната вдовица“).

fermiga-20201205

Сред останалите актьори са Тони Далтън, Фра Фи, Алакуa Кокс и Зан Макларън. Фи ще влезе в ролята на герой на име Кази – наемник клоун и един от потенциалните злодеи, а Далтън ще изиграе един от ранните ментори на Ястребово око, Джак Дюкенс. Това, което знаем за ролята на Алакуa Кокс и Зан Макларън, е, че най-вероятно те ще играят дъщеря и баща като Кокс ще влезе в ролята на героинята Мая Лопес, която феновете на комиксите познават повече като Ехо, глуха индианка, способна да копира перфектно движенията на всеки.

Изпълнителен продуцент и сценарист на „Hawkeye” ще бъде Джонатан Игла („Mad Men”). Както казахме, продукцията на сериала започна миналата седмица, затова и премиерната дата все още не е ясна, но се очаква да бъде в края на 2021 г. Все още не е ясно дали преди това ще са дебютирали „Loki” и „The Falcon and Winter Soldier”, които са обявени за втората половина на 2021 г., но, по предварителни планове, би трябвало да сме видели „Черната вдовица“, както и първия официален Marvel сериал „WandaVision”, чиято премиера е на 15 януари в Disney+.

За финал вижте два неофициални кадъра от снимачната площадка на  „Hawkeye”.

rs_1080x1920-201202172116-1080x1920-Hailee-Steinfeld-and-Jeremy-Renner-mp We-finally-have-a-good-look-at-Hailee-Steinfeld-as

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *