Адаптирането на дигиталните комикси от сайта Webtoon е тендеция в Южна Корея, която със сигурност няма да забави темпо в скоро време. Благодарение на ситуацията по света, този тип рисувани истории придобиват все по-голяма популярност и почитатели дори и извън родната си страна. По-рано тази година ви споделихме, че Сан-Хо Йон ще адаптира собствения си комикс „Hell”. Време е да ви запознаем с още един проект, който ще можем да гледаме още този месец по Netflix.

Стрийминг гигантът се старае да продуцира все повече и повече международно съдържание и това си личи от количеството сериали и филми, които излизат всеки месец под неговата шапка. Заглавията са най-разнообразни и варират като качество. Радваме се обаче, че хорър жанра не е пренебрегнат и се намират достойни представители като френския „Marianne” или мексиканския „Diablero”. Сега Netflix ще добави и представителя от Южна Корея „Sweet Home”.

Вижте чисто новия трейлър, който се появи тези дни. Нека името не ви подвежда по никакъв начин:

Признаваме си, че ни изглежда интересно въпреки няколкото доста грозни CGI решения. Все пак се открояват и прилично количество сцени, готини създания и предпоставки за еднократно забавление. Сериалът ще ни запознае с един свят, който е погълнат от жестока зараза. Хората се превръщат в отвратителни чудовища, разкъсващи всичко живо по пътя си. Главен герой е изтормозен младеж на прага на самоубийство, който ще трябва да обедини сили със своите съседи и да се бори за живота и дома си.

Sweet Home” е дело на Лий Юнг-Бок („Descendants of the Sun”) по едноименния дигитален комикс, създаден от Ким Кан-Би и Хуанг Юнг-чан. В ролите ще видим Сонг Канг, Лий Джин-Уок, Лий Си-Юнг и други.

Целият първи сезон ще дебютира по Netflix на 18 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *